folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müjde Yeni Adsl Türk Net !

Müjde Yeni Adsl Türk Net !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    neyine seviniyosunuzki, bokun ustune köfte yazınca köfte diye bokumu yiyeceksiniz. yarın bende kurarım bi şirket ne var bunda, türk telekomun alt yapısını kullanıyor, ttnet almışın yada x almışın y almışın hiçbir farkı yok. bu firmalar ttnetin ürününü pazarlayıp komisyon alıyor, en basitinden bu sekilde acıklayabiliriz. sadece Turkcell'in paravanı olan tellcom cok nadir bolgelerde kendi fiberoptik altyapısını kuruyor ve hizmet veriyor. o nadir bolgenin piyangosu banada vurdu, cok daireli buyuk site olmanın avantajını ilk defa gordum, altyapı kurmak için teklif verdiler aksilik olmazsa mağara adamı statusunden cıkıp adam gibi net kullanıcam.
    -----------------------------

Ben de aynı durumdayım. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

ne olu ne olmas istediği kadar kassın alt yapıyo fiberoptik oladıktan sonra ..

biz yinede  kafamızı soksakmı bunada ..  ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ilk sayfadakı son posttan sonra bkz. forumun ebesi :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Telekomun altyapısını kullanmıyolarmış,kotayı kaldırırlarsa ttnetin%90ı geçer ama onada bunların altyapı yetmez.
Toplam Hit: 2286 Toplam Mesaj: 15