Müjdee !! Artık Okey"De Taşınız Çalınmayacak :|
-
bizim dükkandda var makinalar bi boka yaramaz taşları 2 taş kalınlığında ve makinlar paso bozuluyor.bunu yapan maller 0 endüstrü mühendistliğinden anlatıkları için ve 0 test süresinden geçirdikleri için oluşn 3-4 sürekli hatadan dolayı adamın ne okey oynama şevki kalıyor nede bi şey.anlayacağınız en babası taşları dizdikten sonra 5-5-6-6 dizmek olacaktır.kim ne çalmış görürsünüz.gerisi fasa fiso
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
4 sene öncesine kadar her gün okey oynardım ta ki sivri zekalı pek sevdiğim bi arkadaş '' ortak biliyomusun amerikada okeyi spastik özürlülere beyinleri gelişsin die oynatıyorlarmış'' dedi. Bu laf bende gurur mu yaptı ne o gün bugündür oynamıyorum boşluğuda kağıt oynayarak dolduruyorum :(
-----------------------------bu lafı 1-2 geri zekalı arkadaşım banada etti ancak bu amerikalıların tıpkı filmlerinde oldukları gibi dünyaya kurtardıkları yada afganistan yada ırakta dünyayı kurtardıklarını gösterdikleri gibi saçmalık.nettede bu konuda bi şey yok zaten.
Amerikalıların alayı gerizekalıdır.maldır,gerzektir.buna %100 kaaant getirebilirim.
Değil okey.x o x oynayabildiklerine bile şaşıyorum.
amerikan ırkından nefret ettiğim gibi 1-2 numaraı güzel şeyleride amerikalıyım diyen ispanyol yada göç etmiş ırksız piçler ama zeki götler olduğunu savunmaktayım.
tıpkı oraya gidip burda nefesim kokuyordu burada bmw ye biniyorum yaşasın amerika diyen satışmış 3 kuruşluk dinsiz memleketsiz göt türkler gibi...
-
Bu haber eski la oynamıştık bu otomatik zımbırtıdan. Bi boka yaramıyor takozum elimde olmadan oynayamam ben taş çalıp hesap ödettirenlerdenim :D
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
4 sene öncesine kadar her gün okey oynardım ta ki sivri zekalı pek sevdiğim bi arkadaş '' ortak biliyomusun amerikada okeyi spastik özürlülere beyinleri gelişsin die oynatıyorlarmış'' dedi. Bu laf bende gurur mu yaptı ne o gün bugündür oynamıyorum boşluğuda kağıt oynayarak dolduruyorum :(
-----------------------------bu lafı 1-2 geri zekalı arkadaşım banada etti ancak bu amerikalıların tıpkı filmlerinde oldukları gibi dünyaya kurtardıkları yada afganistan yada ırakta dünyayı kurtardıklarını gösterdikleri gibi saçmalık.nettede bu konuda bi şey yok zaten.
Amerikalıların alayı gerizekalıdır.maldır,gerzektir.buna %100 kaaant getirebilirim.
Değil okey.x o x oynayabildiklerine bile şaşıyorum.
amerikan ırkından nefret ettiğim gibi 1-2 numaraı güzel şeyleride amerikalıyım diyen ispanyol yada göç etmiş ırksız piçler ama zeki götler olduğunu savunmaktayım.
tıpkı oraya gidip burda nefesim kokuyordu burada bmw ye biniyorum yaşasın amerika diyen satışmış 3 kuruşluk dinsiz memleketsiz göt türkler gibi...
-----------------------------haklısın doğru söze ne hacet .
-
yalan atma makisine beyne girdiğin halde onu bile aldatmasını biliyorlar, bu otomatik masayada bir çare bulurlar elbet