Müjdeeeee Buna Çok Sevineceksiniz
-
nasıl yazsam linki bilmiyorum www.fuckallah.com yani artık forumda başlık açmayın her saat başı ne olur burayı hackleyın diyr alın bitti sonsuza dek gitti işte ... Yapandan ve yaptıranda allah razı olsun :DD
-
oh bea kurtulduk sonunda gel öpem hoja seni bu müjdeli haber için
-
Nezleyim kardeş sanada bulaşır :D
-
ohh kurtulduk yeter mına koyim bıkmıştık kurtulduk YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN HYER TUTTUGUNU ALTIN ETİSN
-
ya millet şoma azımı açsammı bi?
alacakaranlik kardeşim dahil değildir ....
şimdide bir sürü fuck.....com artık yok diye herkes konu açarsa :s -
kardeşim çok ii oldu böle olması MSN listeme ünde 20 kişi gelip tabikiş saf niyetliler kapanmasını ıstemekle haklı mıllet ama siteyı gören Msn listesıne ekliyordu beni :d Çıldırmıştıöm a.rtıık gelen gidem SLm deyip sitenın adresini verip HACkle diyordu :D .. bölesi daha güzel oldu
-
gel de oynama şimdi mc geç baba yan tarafıma tamheykır sende geç alaca geç baba sende halay çekicez.tey tey tey kurtulduk aq.=)))
-
ahey ahey ahey =)) :D
-
bu sitenin bana tek yararı vardı oda millet salak salak aynı konuyu 50 defa açınca kendimi zeki hissediodum egomu tatmin ediodum kendimce:)
-
zu ahhaha mukemmel cevap kareş tek kelime ile Pörfeckt :D Haydi Halay Başına
-
adamların hacklendiği falan yok para kazanmaya devam ediolar girmeyin siz buraya park etmişler şimdi buraya girilen kişinin sayısına göre adamlara para ödüo yani girmeyin siz. işine gelir admaların:)
Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 17