Mülakat...
-
Baba var bi sebebi ama ayıp ettn.:)
Ama dikkat et.Bi yanlışını görrlerse çok gelirler üzerine.Hele de üst sınıflar.Orda dayılık sökmüyo ona göre :)
-
kardeş bak rumuzundan siyasi bişiler anlaşılıyo kesinlikle siyasi bişilere izin verme ben girmedim ama sen buna dikkat et bence siyasi görüşünü kesinlikle göstermemelisin
-
doğru sölüyosun....yok öle bişe ypmam zaten..askerlerde milliyetçidir aslında..
-
sen ülkücülüğünü değil idealistliğini göster orada.ne olur ne olmaz..
-
forumdan sormak yerine google ara istersen
bi ton cümle dökmek yerine sana bi link atca
kaynak:tbt
-
kardeş bu ne ya ben anlıymdm şmdi??
-
bozkurt2334 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş bu ne ya ben anlıymdm şmdi??
-----------------------------
mülakata gidip geldikten sonra anlarsın ne olduğunu.... şimdiden adam akıllı 10 defa okursan anlarsın..... oku oku oku 1 defa gözaçıp kapama. oku..ayrıca erkek ol harbi ol kavgalı görünümde ol. süt bebekleri gibi olma olgun ol.senin cuk var haaa ::)))
-
kuzenime 1 soru sormuşlardı
1 kayıkda sen atatürk ve hz muhammed var kayık batsa ilk kimi kurtarırdın
bu soruyu sormuslardı bunun gibi bi çok soru soruyolar mantık soruları onlara dikkat et
-
ben bu soruda pek bi mantık göremedim, ne demiş peki?
-
Evet mantık soruları çok geliyor.Özellikle kelimeleri yuvarlama ve akıcı bir konuşma yapmaya çalış.Heyecanlanacaksın %100 onun için konuşma zorluğu çekebilirsin ama heyecanını bastırmaya çalış.
Yukarıdaki sorunun cevabıda Ben kendimi Ve Mustafa Kemal Atatürk'ü Kurtarırım Hz. Muhammed'ide Allah Kurtarsın olacak :)
Bu gibi sorularda ani zeka ölçümü yapıyorlar anlık olarak ne yapacağını düşünme yeteneğini ve bunu kullanmasını bilip bilmediğini sorularla anlıyorlar.