Mülteci Yatağı Beykoz
-
Emuman bunu yazdı:
-----------------------------
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------
yeni mahalle, tek bir binada 2-3 daire mültecilere kiralanıyor, ve en az 10 ar kişi kalıyorlar, yaklaşık 20 bina böyle. tutulması zor harabe yerlerde kaldıkları için ahalide koruyor. çaycıdan cepçiye hepsi afgan şoka uğradım resmen ya.
-----------------------------Hocam afganlarla sorunun mu var? Adamlar zulümden kaçmış gelmişler belkide yeni bir hayat kurmanın peşindeler.Hepimiz insanız bunu unutmamak gerek aynı şeyin yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malum?Düşün bir forumda da senin hakkında böyle bişey yazıldığını.Bide anlamadığım niye korkuyorsun ki?Birine bi zararları mı dokundu onu da belirtmemişsin...
-----------------------------Gelsinler adam gibi çalışsınlar. Milletin ceplerinde, malında gözleri olmasın.
Türkiye burası, Herkese kapı açık. Adam olana ama..
-
siz adamı götünüzlemi dinliyorsunuz gidin tr den başka bir ülkeyede iltica talebinde bulunun size neler yapılıyor tr de ne kadar mülteci var hepsi yasadışı işler kovalıyor adam gibi adam olsa memleketinde ekmeginin derdine düşer hepsi hayal peşinde bu ipnelerin....
-
sağlam bi sopa çekiceksin.. sade bunlara değil büyük şehirleri doldurmaya gelen tüm iç göçmenlere de... plan düzen yapı işleyiş rahat hiçbişey kalmadı bu düzensizlikten.. nerde çokluk... marmara koktu abicim be yazıktır
-
Ha bir de onları doyuralım, yeterince sülük yokmuş gibi.
-
beykozda ne mültecisi
-
afgani,bulgari hepsi ayni konuyu acanin kisisel ne derdi olabilirki,zamaninda bursa da yasadik bu olayi,en dandik ise girerken bile bir gocmenle beraber ise basvurdugunda sana kapiyi gosterip,gocmen olani sigortasiz yari fiyatina ise alip kirdilar ortaligi.
-
hocam bergama da geçen şahit oldum zenciler düğünlere katılıyolar sanayi da yatıyolar kalkıyolar calısıyolar halk tedirgin
-
Sefaköy-Halkalı arası da Türki Cumhuriyetlerden gelen insanlarla doludur genel olarak baktığın zaman amele pazarı gibi görünsede inşaat sektöründe ciddi bir şekilde payları var İSTANBUL'da niye büyük yazdım ulan demeyin gerçekten İstanbul'un inşaat sektöründe vasıfsız ya da vasıflı kaçak olarak binlercesi çalışıyor.
Şimdi mültecilerin bu ülkeye faydasını ve zararlarını tekrar gözden geçirin lütfen.
Kaldıkları evlerde kaçak yaşıyorlar ev sahibi kiracı vergileri yok.
Çalıştıkları işlerde sosyal güvence denilen şey olmadığı için işverenin kaçırdığı paraları ve haksız kazançlarını düşünün hepsini siktir et o işten olan Türk Vatandaşının günahı ne?
Daha uzatabilirim bu listeyi.
Çok güzel bir konu "ama" lar ülkeyiz...
-
almanyada türkleri kovsun o zaman yazık adamlar efendi efendi ekmeklerini kazanıyolar.
-
esenyurta da bekleriz ben konu açmadım lakin burda daha çok var :)
@griffin şaht :|