Münazara İçin Fikir Lazım ?
-
Eğitim iyi bir lider olmak için önemli değildir tezini destekleyen fikirlere ve örneklere ihtiyacım var. İngilizce dersinde böyle birşeyler yapmamızı istedi. Yardım eden olursa çok iyi olacak. Aklıma birşey gelmiyor. Savunmadığın birşeyi savunmak çok zor.
Edit: Bu arada okul ODTÜ her örneği de veremiyorum :D
-
Bir çok bakan, milletvekili örneği verilebilir.
Mektepli mi alaylı mı mevzusuna dönmüş. Kolay gelsin...
-
malcomx gandi Osman Batur mandela Okumak pratikte işe yaramaz yani liderin okumuşu okumamışı olmaz bir nevi eğitim liderlik vasfını var etmez varsa katkısıda olur elbet analitik düşünme sosyoloji ve psikolojiye hakim olmak vs.
-
Hocam ALi ağaoğlu nu baz alarak araştırabilirsin adam ilkokul mezunu adam kendinde o cevheri görmüş bırakmış şimdi durumu ortada
-
mark zuckerberg, steve jobs, bill gates örnekleri
-
sayın müridler lider derken ceo değil de daha ziyade devlet yöneticileri önemli. Yani Gazi Mustafa Kemal'in liderliği gibi. Ama onu da örnek veremiyorum askeri eğitim aldı. Mutlaka liderlikle ilgili ders vardır diyerek çürütebilirler.
-
RTE :D
-
hitler. yaptıkları tasvip edilmese de büyük bir siyasi lider olduğu kesin. bu arada her örneği veremiyorum derken?
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------hitler. yaptıkları tasvip edilmese de büyük bir siyasi lider olduğu kesin. bu arada her örneği veremiyorum derken?
-----------------------------Hocaların görüşleri belli işte RTE 'yi iyi bir lider diye savunmaya kalkarsam nasıl not alacam ben ondan. (Benim görüşüm önemli değil yani.)
-
die welle filmini izleyebilirsin fikir verir en azından.
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------die welle filmini izleyebilirsin fikir verir en azından.
-----------------------------Hocam film izleyecek kadar süre ayırmak istemiyorum yani fizik var matematik var temel cebir var C programming var onlara çalışmayıp gidip böyle boş işlerle uğraşıyoruz.