Mürid Kardesler Kafayı Yicem Bu .İso Formatını Nasıl Cd"Ye Aticam :S
-
hoca rar ın icini falan hic karıstırma sen simdi en basta yukledigin 7 part varya onları bi dosyanın icine at
sonra ilk parta sag tıklayıp extract here de azcık bekle orda bi dosya oluscak o dosyayı cd ye atcan o kadar
sen korkma cd versiyonu yazıyo o cd ye kesin sıgar....
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
tamam ona bi sey demionki :S winrarlı 90-100mb ciwari ama winrarli sekilde'Mi cd'Ye atip boot edip oyle yüklücez :S indirdikden sonra cd'ye ne sekilde atip'Da yüklücez ߀n bunu cozmüz degilim asil :S birde rar'Ların icinde 1 tane dosya war :S bunlari nasıl yapcaz yani :S
-----------------------------yok hacı rarlı atmıcan cd ye o partların hepsini indir yeni klasör oluştur hepsini o klasörün içine at sonra herhangi bir partın üzerine sağ tıkla türkçeyse çıkar ingilizceyse , extract (winrararın yüklü olması lazım ) diye seçenek var ona tıkla sonra wirar o dosyaları hem rardan çıkarcak hemde birleştirecek ve yeni bir doya oluşcak iso uzantılı o yeni oluşan iso uzantılı dosyayı nero yada Power iso veya benzeri bi programla cd çekceksin sonra kurarwsın fiestayı normal xp kurar gibi
umarım anlatabilmişimdir
Bu arada sen ilk indiriğin dosyalarıda bi kontrol et eğerki rarlı halde onlarda 95-100 mb arası ile benim sana verdiğim linklerden hiç indirme çünkü senin indirğinde doruydu
-
walla hoca anlattıgınız gibi denemedim hic indirim oyle denim herhalde seninkilerle doqru ama artık zorunlu indircem :D ߀n indirdigimim dvd sanıp sildim seninkileri indiroirdum :D sonradan cakdım aynisi oldugunu neryse artık el mahküm indiriom :) cok t$K ederim in$ yaparım :P
-
Doğru anladıysam elinde 7 adet 700'er MB'lık .iso dosyaları var. Eğer durum buysa; http://www.inndir.com/program.php?id=25274 bu linkteki programı indirip, her bir iso dosyasını ayrı ayrı CD'lere çıkarabilirsin.
Dipnot: .iso formatı CD yazma kalıp formatıdır, ilk partın içeriğini görsende muhtemelen diğer partların içini göremezsin CD'ye yazmadan...
-
hoca o programı indirdim cozemedim onuda isde :S dedigin gibi yapinca 7 cd oluyor bende tek cd'si wardı isde dedigim gibi cizilince okumadı cd-rw sonRa net'den indirdim indirdiklerimdende 1 sey anlamadim :S suan arkadasın werdigi link'Den indirmekdeyim birde oyle yapim arkadasın anlattıgı gibi ins olur :S
-
hoca link'Leri indirdim simdi ßæ$ka 1 hata cıkardı pfff olmadı gene :S:S:S winrar hatası verdi :S:S kafayı yemisdim saten simdi ii'ce yedim :S