folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Mürid Kardesler Kafayı Yicem Bu .İso Formatını Nasıl Cd"Ye Aticam :S

Mürid Kardesler Kafayı Yicem Bu .İso Formatını Nasıl Cd"Ye Aticam :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca rar ın icini falan hic karıstırma sen simdi en basta yukledigin 7 part varya onları bi dosyanın icine at

sonra ilk parta sag tıklayıp extract here de azcık bekle orda bi dosya oluscak o dosyayı cd ye atcan o kadar

sen korkma cd versiyonu yazıyo o cd ye kesin sıgar....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih_Jones
    Fatih_Jones's avatar
    Erkek

Focal bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam ona bi sey demionki :S winrarlı 90-100mb ciwari ama winrarli sekilde'Mi cd'Ye atip boot edip oyle yüklücez :S indirdikden sonra cd'ye ne sekilde atip'Da yüklücez ߀n bunu cozmüz degilim asil :S birde rar'Ların icinde 1 tane dosya war :S bunlari nasıl yapcaz yani :S
    -----------------------------

yok hacı rarlı atmıcan cd ye  o partların hepsini indir yeni klasör oluştur hepsini o klasörün içine at   sonra herhangi bir partın üzerine sağ tıkla  türkçeyse çıkar ingilizceyse  ,  extract (winrararın yüklü olması lazım ) diye seçenek var ona tıkla sonra wirar o dosyaları hem rardan çıkarcak hemde  birleştirecek ve yeni bir doya oluşcak iso  uzantılı  o yeni oluşan iso uzantılı  dosyayı  nero yada Power iso veya benzeri bi programla cd çekceksin  sonra kurarwsın fiestayı normal xp kurar gibi

umarım anlatabilmişimdir

Bu arada  sen ilk indiriğin dosyalarıda bi kontrol et eğerki rarlı halde onlarda  95-100 mb arası ile benim sana verdiğim linklerden hiç indirme çünkü senin indirğinde doruydu

Sch
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    walla hoca anlattıgınız gibi denemedim hic indirim oyle denim herhalde seninkilerle doqru ama artık zorunlu indircem :D ߀n indirdigimim dvd sanıp sildim seninkileri indiroirdum :D sonradan cakdım aynisi oldugunu neryse artık el mahküm indiriom :) cok t$K ederim in$ yaparım :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enigma_enigma
    enigma_enigma's avatar
    Erkek

Doğru anladıysam elinde 7 adet 700'er MB'lık .iso dosyaları var. Eğer durum buysa; http://www.inndir.com/program.php?id=25274 bu linkteki programı indirip, her bir iso dosyasını ayrı ayrı CD'lere çıkarabilirsin.

Dipnot: .iso formatı CD yazma kalıp formatıdır, ilk partın içeriğini görsende muhtemelen diğer partların içini göremezsin CD'ye yazmadan...

Rock'n Roll ain't dead!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hoca o programı indirdim cozemedim onuda isde :S dedigin gibi yapinca 7 cd oluyor bende tek cd'si wardı isde dedigim gibi cizilince okumadı cd-rw sonRa net'den indirdim indirdiklerimdende 1 sey anlamadim :S suan arkadasın werdigi link'Den indirmekdeyim birde oyle yapim arkadasın anlattıgı gibi ins olur :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

hoca link'Leri indirdim simdi ßæ$ka 1 hata cıkardı pfff olmadı gene :S:S:S winrar hatası verdi :S:S kafayı yemisdim saten simdi ii'ce yedim :S

Toplam Hit: 2730 Toplam Mesaj: 17