Müridimiz Muhrip ‘E Özeldir...
-
şu YAzı Bide Fenere Uyarla Hocam Siyah toz Bulutu havada Kalsın Sarı kanarya ormana dönsen:)
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
şu YAzı Bide Fenere Uyarla Hocam Siyah toz Bulutu havada Kalsın Sarı kanarya ormana dönsen:)
istek almıyoruz bu bana özel kardeşiiiim :) :P yok yok fath abi sizi kırmaz işi yoksa yazar.. -
cok begendim cok anlamlı olmus :|
-
senin yazdıklana bi kerede kusur bulsam keşke ,))
tebrikler...
-
irwa bunu yazdı:
senin yazdıklana bi kerede kusur bulsam keşke ,))
tebrikler...
Emin ol, kusur bulacağın ilk yazı aslında klavyemden dökülen son gözyaşım olur... -
adama bunu yazdı:
Çemişgezekspora bile yazabilirim, hiç problem değil ama bana Fener deme kurban olayım!... Bak o ismi telaffuz ettim diye gidip gusül abdesti almak zorunda kaldım şimdi:D -
HannibALgan bunu yazdı:
adama bunu yazdı:
Çemişgezekspora bile yazabilirim, hiç problem değil ama bana Fener deme kurban olayım!... Bak o ismi telaffuz ettim diye gidip gusül abdesti almak zorunda kaldım şimdi:D
süpersin yine sölememe gerek varmı fatih abi ? :) -
hannibalcığım, içinde yaşadığın o naif ve kırılgan kavanozdan çıkacağın günü dört gözle bekliyorum.
hani yazdığın mesajlara, yorumlara bakıyorum çizgi film karakteri gibisin. enflasyonmuş, terörmüş, benzin fiyatlarıymış hiç umurunda değil. sokakta birisi önünü kesip ne bakıyon lan anten dese,
"beton yığını apartmanlarda şuursuz bir dijitürk vericisi olmak yerine ıhlamur kokulu köy evlerinde 200 dbi'lik karasal anten olmayı yeğlerim" kıvamında cevap verecekmişsin ve hemen akabinde kafana budaklı meşe odununu yiyecekmişsin gibi bir intiba uyandı bende.