Müridler Anakart Hakkında Fikir İstiyorum
-
Müridler aşağıda olan anakartı almak istiyorum.Acaba nasıl iyi performans alabilir miyim.Yada önerdiğiniz normal fiyatlarda bi anakart varmı?
http://www.teknolojix.com/?urun-detay_5839_INTEL_G41RQ_DDR2_VGA_GLAN_SATA_16X-BLK_L775.html
-
anakartın çipseti güzel ama intelin ürettiği boardlar elimde patladı.. fazla uzun ömürlü değiller.. o yüzden çipseti intel olan farklı bir markaya bakmanı öneririm.. asus, gigabyte, msi vs..
bir de anakarta monte edeceğin bileşenler nelerdir onları da bi yazarsan..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
anakartın çipseti güzel ama intelin ürettiği boardlar elimde patladı.. fazla uzun ömürlü değiller.. o yüzden çipseti intel olan farklı bir markaya bakmanı öneririm.. asus, gigabyte, msi vs..
-----------------------------hocam yanlışın var.intelin ürettiği boardlar stabilite açısından en iyi boardlardır.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------hocam yanlışın var.intelin ürettiği boardlar stabilite açısından en iyi boardlardır.
-----------------------------demekki benim şanssızlığım.. belki 10 tane intel board kullandım hepsinde bir sıkıntı yaşadım.. tövbe ettim intel board almam :\
bu daha uygun :)
-
ddr desteğini iyi bulmadım ddr3 desteklemiyormuş birde ddr2 800 mhz destekliyormuş en fazla sanırsam.
gzümden kaçmış olabilir
onun haricinde iyi gördüm
-
işlemci olarak bunu takmayı düşünüyorum.
ram olarak da bu
http://www.teknolojix.com/?urun-detay_3444_2_GB_DDR2_800_MHz__KINGSTON_.html
-
işlemci olarak bunu kullansan daha mantıklı sanki..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
işlemci olarak bunu kullansan daha mantıklı sanki..
-----------------------------hocam benim dediğim işlemci elimde var o yüzden bunu takıcam..
-
hı anladım :) intel board asus a göre pahallı.. ve benim intel boardlarla aram iyi değil.. asus tavsiye ederim..
-
saolasın hocam kararsızım o yüzden fikirleri merak ediyorum.
-
SpyBreaK bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------demekki benim şanssızlığım.. belki 10 tane intel board kullandım hepsinde bir sıkıntı yaşadım.. tövbe ettim intel board almam :\
bu daha uygun :)
-----------------------------hocam bu tavsiye ettgin bordda acaba uzun omürlülük acısından bi sorun yasarmıyım?