Müridler Bi Bakıverin(Fikir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cd-vte5400a-intel-dual-core-e5400-2.7-3gb-ddr2-ram-320-gb-hdd512mb1gb--g100-vga-vista-pre/productdetails.aspx?I_ID=39710

S.a müridler bu pcyi almayı düşünüorum ne diosusuz oyun flanda oynıcam yeterlimidir sistem

---------------------------

bu pcde bende var bi alt seviyesi ama 2 gb ram falan hertürlü online oyun falan oynuyorum hiçbir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. daha 6 ay önce aldım fakat eskişehire taşındığım için onu satıp laptop almayı düşünüyorum az kullanılmış jiletin kağıdı bile üzerinde duruyor eğer düşünürsen pm den ulaşabilirsin..

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cd-vte5400a-intel-dual-core-e5400-2.7-3gb-ddr2-ram-320-gb-hdd512mb1gb--g100-vga-vista-pre/productdetails.aspx?I_ID=39710

S.a müridler bu pcyi almayı düşünüorum ne diosusuz oyun flanda oynıcam yeterlimidir sistem

---------------------------

bu pcde bende var bi alt seviyesi ama 2 gb ram falan hertürlü online oyun falan oynuyorum hiçbir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. daha 6 ay önce aldım fakat eskişehire taşındığım için onu satıp laptop almayı düşünüyorum az kullanılmış jiletin kağıdı bile üzerinde duruyor eğer düşünürsen pm den ulaşabilirsin..

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    Gittim bugün hocalar monitör dahil dedi we win starter demo sürüm dedi halleriz onu dedim zor efendim dedi 2010dan itibaren orj kullanmak zorundasınız dedi windows ıp den bulp para cezası göndericek dedi aklım karıştı a.q:S

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Paradox21 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gittim bugün hocalar monitör dahil dedi we win starter demo sürüm dedi halleriz onu dedim zor efendim dedi 2010dan itibaren orj kullanmak zorundasınız dedi windows ıp den bulp para cezası göndericek dedi aklım karıştı a.q:S
    -----------------------------

Onu yıllardır diyorlar zaten :) Nah bulurlar :)

Toplam Hit: 2989 Toplam Mesaj: 15