Müridler Bu Pc'ye Yorum Lütfen
-
fiyat ve performans uygun hocampişman olmazsın
aynı özellikte aldım.kardesimle ortak.daha çok ben kullanıyorum.bomba gibi
tavsiye edrim hocam
benim aldıgımda bu
packard bell easynote tm 85
Teknik Özellikler-PB TM85-JN-005TK 15.6" i3-330/4/320/1GB Ağırlık 2,65KG Bellek 4GB Bellek Tipi DDR3 Bluetooth VAR Boyutlar 381 MMX253MMX34,14MM Ekran Büyüklüğü 15.6'' Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768 Ekran Teknolojisi LED Grafik Belleği 1 GB Grafik işlemcisi NVIDIA GEFORCE GT320M Harici VGA çıkışı VGA (D-SUB) İşlemci INTEL CORE I3-330M İşlemci Frekans Hızı 2.13GHZ. İşletim Sistemi WINDOWS 7 BASIC Kablosuz standardı WIFI 802.11B/G/N Kart Okuyucu 5-IN-1 Network 10/100/1000 Optik Sürücü DVD-RW Pil özelliği 6 CELL PRIMARY BATTERY Renk SIYAH Sabit disk 320GB TV Çıkışı HDMI USB 3 USB2.0 Web kamerası 1,3 MP Yongaseti INTEL HM55 -
yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ben de mümkünse bir sorumu iletecektim sizlere yeni konu açmama gerek kalmadan buradan yazayım.
Aile: INSPIRON İşlemci Cinsi: Intel Core i3-330M (2,13 GHz; 3MB Düzey 2 önbellek; 1066/800 MHz FSB) Ön Bellek: 3MB Bellek: 3.072 MB (2.048 + 1.024) 1333 MHz DDR3 Dual Channel Maksimum Bellek ( MB): 8 GB DDR3 Bellek Slot Sayısı: 2 Sabit Disk: 250GB 5400RPM SATA Ekran Boyutu: 15.6'' Ekran Tipi: HD WLED Ekran Çözünürlüğü: 1366 X 768 Optik Sürücü: DVD-RW (+/-) Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 5470; 1 GB Ses Kartı: Var
Elimde bu özelliklerde bir laptop var.Bununla Guitar Hero,Cod vs oynayabilir miyim ?
-----------------------------crysis 2 yi full da oynarsın ne cod ne gh ne :D
-
baktım bence yazanlara göre fena deil
-
konu up..beyler bu akşam siparişi vericem son yorumları alayım..1400 e kadar limit var..ekran kartı iyi olan bi laptop önerin lütfen
-
hdd 5400 rpm kardeşim 7200 rpm olarak bişi bul bence bide bu laptopın işlemcisi i3 . su an i3 ve i5ler bıraz sıkıntılıymış bı uzmandan duydum (cok ama cok sağlam kaynak) i7 almaya bak bırazda. lenovonun y560 serisi süper mesela birde asusun n61jq serisi süperdir piyasada yok satar lakin asusta cok ısınma ve bırkac sorun var lenovodada ekranda farklı acıdan baktıgında (led ekran oldugu ıın) cok ama cok hafıf ekranda titreme var ama lenovonun bıos update patcinde düzeliyo asusunkininde çözüümü var paran varsa onlardan ikisinden birine bak derim.
bde bu önerdiğim laptoplar anasının nikahı kadar para gercı senınkının yanında sen en ıyısı gt kadıköye laptop teknik servislerinin oldugu bınalardaki servislere uğra onlar en ıyısını bılıyorlar.
-
Clostridium bunu yazdı:
hdd 5400 rpm kardeşim 7200 rpm olarak bişi bul bence bide bu laptopın işlemcisi i3 . su an i3 ve i5ler bıraz sıkıntılıymış bı uzmandan duydum (cok ama cok sağlam kaynak) i7 almaya bak bırazda. lenovonun y560 serisi süper mesela birde asusun n61jq serisi süperdir piyasada yok satar lakin asusta cok ısınma ve bırkac sorun var lenovodada ekranda farklı acıdan baktıgında (led ekran oldugu ıın) cok ama cok hafıf ekranda titreme var ama lenovonun bıos update patcinde düzeliyo asusunkininde çözüümü var paran varsa onlardan ikisinden birine bak derim.
bde bu önerdiğim laptoplar anasının nikahı kadar para gercı senınkının yanında sen en ıyısı gt kadıköye laptop teknik servislerinin oldugu bınalardaki servislere uğra onlar en ıyısını bılıyorlar.
-----------------------------eyvallah hocam dediklerine bi bakalım
-
bakiym bi yorumlarim simdi
edit:fiyat iyi piyasa fiyati
ekran karti olarak 320 de idare eder bi kart tabii ki yuksek seviye ama o kdar degil solidworkte falan isini cok rahat görür
islemci i3 olarak oda solidworke yeter islemciler de 2 senelik falan olacaksa i5 almasina gerek yok 2 cekirdekte o kdar fark yapmicak ama daha uzun sureli isterse i7olmali
ramlar normal zaten klasilk
genel olarak fiyat/performans ta iyi bi laptop gibi duruyor.isini fazlasıyla görür.
laptop önerisi icin bu gece bos vaktim olursa eklerim bi kac bisey
-
musdawdaf bunu yazdı:
bakiym bi yorumlarim simdi
edit:fiyat iyi piyasa fiyati
ekran karti olarak 320 de idare eder bi kart tabii ki yuksek seviye ama o kdar degil solidworkte falan isini cok rahat görür
islemci i3 olarak oda solidworke yeter islemciler de 2 senelik falan olacaksa i5 almasina gerek yok 2 cekirdekte o kdar fark yapmicak ama daha uzun sureli isterse i7olmali
ramlar normal zaten klasilk
genel olarak fiyat/performans ta iyi bi laptop gibi duruyor.isini fazlasıyla görür.
laptop önerisi icin bu gece bos vaktim olursa eklerim bi kac bisey
-----------------------------tamam hocam eklersen sevinirim :)