Müridler Kiralık Ev Arıyorum
-
b.ewler ciwarı bulabilirsin ama inan tek başına olmanı tawsiye etmiorum çünkü masraf sadece maalesef kirayla bitmio 2 kişi en azından olursan emin ol anca başa çıkarsın
-
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------
Planzero bunu yazdı:
Arkadaşlar Limitim 450 - 550 Tl arası 2+1 90 100 m2 zeytinburnunda dogal gazlı
hoca 12 yildir z.burnunda oturuyorum sana yardimci olabilirim.. gerci 2 senedir ist deilim ama olurum hemen acil deilse 12 gun sonra turkiyeye gelicem geldigimde bizzat ilgilenirim.. yok acilse tel numarani ver bana arayim goruselim yonlendiririm seni elimden geldigi kadar yardimci olabilirim..
-----------------------------eywallah hocam yaw saollasın Acil deil Beklerim gelince mutlaka görüselim
-
Planzero bunu yazdı:
tel numarasi pm at bana 17 sinde istanbulda olucam..COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------Planzero bunu yazdı:
Arkadaşlar Limitim 450 - 550 Tl arası 2+1 90 100 m2 zeytinburnunda dogal gazlı
hoca 12 yildir z.burnunda oturuyorum sana yardimci olabilirim.. gerci 2 senedir ist deilim ama olurum hemen acil deilse 12 gun sonra turkiyeye gelicem geldigimde bizzat ilgilenirim.. yok acilse tel numarani ver bana arayim goruselim yonlendiririm seni elimden geldigi kadar yardimci olabilirim..eywallah hocam yaw saollasın Acil deil Beklerim gelince mutlaka görüselim
-
kardes konunu sabota etmek ıstemem ama yenı konu acmayım dedım kktc lefkosede bızde ew arkadası arıyoruz 1 kısı eger ew arayan murid varsa pmden yazsınlar arkadaslar..
-
Hacı gel benim ev tut 500 pazarlık payıda var bos ev partı martıye uygun bahceli muasit 170 m2 super bi ev daha ne istiyosun :D ( bu fiyata bulamazsız istanbulda)
-
nightprince44 bunu yazdı:
Hacı gel benim ev tut 500 pazarlık payıda var bos ev partı martıye uygun bahceli muasit 170 m2 super bi ev daha ne istiyosun :D ( bu fiyata bulamazsız istanbulda)
-----------------------------Ama yeri uzak :)
-
Arkadaşlar Yokmu Yaw Ev :( Çok Acil Bulmam lazım
-
hazir konusu varken bende soram belki cikar bisi valla kusra bakma hocam konuyu baltaliyom gibide(= kutahyada varmi bildiniz kiralik ev? 300-350liraya fln merkezde 2+1(=
-
ugur0 bunu yazdı:
hazir konusu varken bende soram belki cikar bisi valla kusra bakma hocam konuyu baltaliyom gibide(= kutahyada varmi bildiniz kiralik ev? 300-350liraya fln merkezde 2+1(=
-----------------------------sorun deil :)