Müridler Tefonumu Takas İle Değiştirecegim Sizce Bakın Nasıl
-
Benim Telefonum bu

Bu Telefonla Takas edelim Diyo Samsung i900 2 sininde kutusu garantisi var

-
bana göre seninkisi daha güzel ....:D
-
özellklerini blmiorum ama takas ediceğinin tip daha güzel :)
-
hoca herifnki 5 mpx kamera senin ki ne kadar acep? ona göre deiş ama alttaki güzel gorunuor :) ince büyük ekran 32423 :D
-
Hocam seninkisi çok büyük fakat özellikleri çok diğeri ise zarif hos duuro özellikleride hiç fena dil hani :)
-
mantıklı bence ))
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
özellklerini blmiorum ama takas ediceğinin tip daha güzel :)
-----------------------------Bu benimkinin özellikleri
GENEL 3G Bant HSDPA 850 / 1900/ 2100 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2009, 2. Çeyrek Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 102.1 g. Telefon Boyutu 117 x 61 x 12.7 mm GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 320 x 240 piksel, 2.4 inç Renk Derinliği 65K Ekran Tipi TFT QWERTY Klavye ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik, MP3 ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Hızlı Mesajlaşma Oyun Var Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, video Renk Seçenekleri Siyah HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2.0 PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD (TransFlash), maks. 16 GB Dahili Bellek 256 MB RAM, 256 MB ROM 528 MHz işlemci VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Yok Windows Media Player 10 Windows Live, Yahoo!, AOL Adobe Flash Lite Microsoft Outlook Mobile Cep ofis (Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer) PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1480 mAh Bekleme Süresi Maksimum 288 saat Konuşma Süresi Maksimum 7 saat EK ÖZELLİKLER GPS Var Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Var Eller Serbest Var Saat Var T9 Var Buda Takas edecegim telefonun özellikleri
Multimedya Özellikleri
- 5.0 Megapiksel Flaşlı Kamera
- Yüz Tanıma (Face detection), Gülümseme Tanıma
- Müzik Kütüphanesi (Windows Media Player)
- Stereo FM Radyo
&nbs
Ürün Özellikleri : Renk Kahverengi Çift Hatlı Yok Genel Özellikleri Kullanım İş Telefonları Boyutlar 112 x 56.9 x 12.5 mm Ağırlık 122 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Yok Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Var İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 500 dakika Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1150 mAh Konuşma Süresi Maksimum 5 saat Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Wi-Fi. 802.11 b/g Bağlantı Özellikleri Dahili Modm Var GPRS Class 10 GPS Var Assisted GPS Yok EDGE Var 3G HSDPA Bağlantı Özellikleri Push E-mail Var E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 5.0 Megapixel Kamera Zoom 5x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği Yok Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 128 MB RAM, 256 MB ROM, 624MHz Marvell PXA312 İşlemci-16 GB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Var Ekran Çözünürlüğü 240 x 400 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Kullanım Kılavuzu, Standart Pil, Şarj Cihazı, Kulaklıklı Mikrofon, Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable) Açıklama - Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
- Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Bağlantı Hızı 7,2 Mbps -
Bence et takas hocam güzel telefon (:
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
hoca herifnki 5 mpx kamera senin ki ne kadar acep? ona göre deiş ama alttaki güzel gorunuor :) ince büyük ekran 32423 :D
-----------------------------3mpx'el ama Resim çözünürlügü 2048x1536
-
çok sık mesj yazan biri için dokunmatikte yazmaya alşmak çok zor geliyor.
-
etme hiç gerek yok
not: alttaki telefonu kullandım omniayı yani
seninkini bilmiyorum ama omnia pro diye biliyorum seninkini ama yinede etme