Müridler Yurtkur Sonucu İle İlgili Bi Sorunum Var.Bi Bakıverin
-
bu yurtkur yayımladığı basın bülteninde aynen şöyle diyor: "Kurumumuzdan burs veya öğrenim kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerin tamamına burs ya da öğrenim kredisi, isteyen her öğrenciye de katkı kredisi verilmiştir. "
şimdi adam bu açıklamayı yapmış. bnm sonuca baktım ne öğrenim var ne burs ne de katkı kredisi. ben inşaat 1. sınıf 1. öğretim okuyorum. üçü içinde başvurmuştum. sonuç sıfır. bi fikir verin yav napam. yurtkuru mu arayayım na yapayım.
-
katkı kesin çıkmışta bide öğrenim çıkmıştır büyük ihtimal bi ara sen ginede
-
Bilmiyorum ama şehrindeki Yurtkura gidip burs kredi şefliğine sorabilirsin.
-
yurt-kur'un sitesinde katkı-öğrenim hiçbirini kazanamadınız yazıyo.
-
Ben de u.e. okumama rağmen bişeyler bekliyodum.Ama ne öğrenim kredisi ne de katkı kredisi çıktı.
Aynı bölümden bi arkadaş da "geyiğine başvurdum ama çıktı kredi" deyince benim de sinirlerim tepeme çıktı.
-
bana katkı kredisi de öğrenim krediside çıktı.. ama ben istemiyorum... para hesabıma yatar mı yada ben istemediğim için iptal olurmu?
-
Banada öğrenimde katkıda çıkmış ama almıyacağım arkadaşın sorusunuda yanıtlayayım istemzsen almazsın almak için notere falan başvuru olayları yapıyorsun yapmayınca direktman düşmüş oluyor
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------
bana katkı kredisi de öğrenim krediside çıktı.. ama ben istemiyorum... para hesabıma yatar mı yada ben istemediğim için iptal olurmu?
-----------------------------sana senet verecekler notere onaylatman için onları yapma hiçbirşey yapmadığın için iptal olur.
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------
yurt-kur'un sitesinde katkı-öğrenim hiçbirini kazanamadınız yazıyo.
-----------------------------yinede git bi okulda panolara asılır oralara bak.arkadaşlarımda nette çıkmadı yazıyor ama okulda adı vardı ve almaya başladılar
-
müridler yardımlarınız için sağolun. sorunun kaynağına indim. bizim bölümde hazırlık var ben muafiyetle 1. sınıfa geçtim ama yurtkurda sınıfım hz olarak görünüyomuş. işte bu bilgi yanlışlığından hiçbişey çıkmamış bana. ulen hay ben böle işin var ya... çin atasözünde geçen "şemsiyeyi" açmak için zorluyolar yine. :)
-
ya walla anlamıyorum unide durumu zayıf olan adamlara burs cıkmamıs...ne kadar zengin piçi varsa onara burs cıkmıs way amk boyle işin ben !!!!!!
atlattım amk