Müridlerin Açtığı Konuya Gelen Cevaplardan Haberi Olması
-
Bu Eklenti bence çok gerekli açtığımız konuya yeni cevap gelince bize pm yada bi uyarı gelse güzel olmazmı... ?
Yani Her yazılan cevap için konunun sahibine bir mesaj gitse..
Böylece kendi konularımızı gezmemiş oluruz ve gelen cevabı en kısa sürede değerlendirmiş oluruz..
-
ne gereği var abi adam konu açıyorsa takip etsin piç bırakmasın konuyu..yetim muamelesi görmesin konular.. konular kardeştir kardeş kalacak :P
-
aslında buna benzer benim bi fikrim var
anasayfada konuya yapılan son yorumu okumak içim son yazan müridin isminin yanına click koyupta direk yoruma yonlendirme olsa hiç fena olmaz
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------aslında buna benzer benim bi fikrim var
anasayfada konuya yapılan son yorumu okumak içim son yazan müridin isminin yanına click koyupta direk yoruma yonlendirme olsa hiç fena olmaz
-----------------------------,Oda olabilir ama hocam bence pm gibi veya köşede biyerde gözüksün ne bilim :)
-
whatanlar bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------,Oda olabilir ama hocam bence pm gibi veya köşede biyerde gözüksün ne bilim :)
-----------------------------ikiside olabilir hocam güzel bi çalışma olur...
-
Hocam adam o akşam giremedi ve konuda bi tartışma var 100 mesaj atıldı... Nolur o mesaj kutusunun hali..
-
Yaw hadi bunu geçtim..Yazılan en son mesaja gidilsin ben buna da razıyım..
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw hadi bunu geçtim..Yazılan en son mesaja gidilsin ben buna da razıyım..
-----------------------------daha önce rene bunu çok kez tekrarladı gereği yok.. yazılan her mesaj okunsun die böyle zatii..en iyisi bu.. :)
-
bnce böle gayet iyi..Herkes konusunu takip etsin..
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------Ah keske ah keske
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
bnce böle gayet iyi..Herkes konusunu takip etsin..
-----------------------------:) Küçük bi programcık olsa gadget gibi köşede :D veya haber7 programı gibi dınggg diye çıksa :D