Mürit Horby E Ne Oldu ?
-
Bandito bunu yazdıby_Tet bunu yazdıUnderground bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.
yönetimi zıvanadan çıkarmış demek polat ağbeyyyyyyyyyyyyyy :)))
İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş
gitmiş hocam gitmiş hakketen yok benim pm kutusunda pm si vardı gireyimde oradan birşey yazayım dedim pm de gitmiş :D
şeyh nasıl bir sistem yaptıysa tozunu toprağını siktir ediyor tek tuşla adamın :S
üyeliğinin silinmesini talep eden kullanıcılarada ayıp oluyor böyle olunca
-
Bandito bunu yazdıby_Tet bunu yazdıUnderground bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
profil bilgilerinden arattım, adı değişse başka mürid olarak bulurdu. silinmiş kesinlikle.
yönetimi zıvanadan çıkarmış demek polat ağbeyyyyyyyyyyyyyy :)))
İsmi değişse konular mesajlar falan da uçmazdı ismi değişirdi adam veritabanından yokelmiş
gitmiş hocam gitmiş hakketen yok benim pm kutusunda pm si vardı gireyimde oradan birşey yazayım dedim pm de gitmiş :D
şeyh nasıl bir sistem yaptıysa tozunu toprağını siktir ediyor tek tuşla adamın :S
Yönetimin bu adamı siteden toptan silecek duruma gelmesi, adamın ne kadar can sıkan gereksiz bir varlık olduğunun kanıtıdır bence.
-
yönetim sniper tutmuş diyorlardı. öyle direk gidip indiremezsin horby'i
-
Kreyzi bunu yazdı
yönetim sniper tutmuş diyorlardı. öyle direk gidip indiremezsin horby'i
acaba abdülhey & mematiyi alıp veritabanına sızıp tekrar kurtarabilecekler mi ? cidden merak ettim
-
Demek ki Ab ye girsekte geri gelmesini istemeyecekleri biriymiş.
-
Bazi kisiler uyeliginin silinmesini ve tamamen ayrilmak istediklerini belirtirler. Yonetimde bu ricayi kirmaz ve istegi yerine getirir. Bu islemlerden sonrada bazi dangoz lar, gidenin arkasindan ileri geri konuşur. Sistem boyle akip gider :)