Muritler Bi Numara Var Kim Oldugunu Bulmam Gerek
-
ruhii bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıfuturist bunu yazdı
direk numarayı ara sor
Hersey öyle basit olsa keske hayat ne kadar güzel olurdu dmi hocam :)
Abi bi numara var iki üç yıldır düzenli olarak 3ay da bir mesaj çeker Tanisalim mi diye :D kim bi türlü bulamadım
bende uçan kuşun numarasını kaydederim.
arkadaşım
arkadaşımın annesi
arakdaşımın ev no
arkadaşımın işi
hatta şunun cebinden arıyorum kontürüm yoktu diye aradığı varsa..
durum böyle olunca çok süpriz olmuyor.
**
peki diğerleri için diyorsanız bilmediğim hiç bir numarayı şimdiye kadar açmamışımdır.
bu çevremde garip karşılanıyor. açsana acildir. önemlidir diyorlar. hiç takmıyorum.
**
birisi de bana mehmet diye birine her bayram seyranda mesaj atardı
ben o değilim diye mesaj atardım inatla 3 yıl boyunca "şaka yapma ben özlem" diye bir kız bütün özel günlerimi kutladı :)))
sonrasında aklı ne dediyse bıraktı. ona bile aradığında açmadım.
**
illa tehdit veya garip birşeyle karşılaşırsamda savcılık var.
üstelik bazı kişiler telefonunu önüne gelene saça saça geziyor. nerde çokluk orda..
fazla açılmayın sadece bildiklerinize verin. ben numaramı verirken çok sıkı tembihliyorum "sakın benden habersiz başkalarına verme silerim seni diyorum" .
aynı şekilde başkasıda bana şunun numarasını versene derse kendisinden iste derim yada o kişiye telefon açıp şu kişi senin no yu istiyor vereyim mi derim.
biraz titiz davranın. ama illa insan merak ediyor bir keresinde aynı numara çalıdırıyordu hergün. merak edip araştırdım türksel bilgilendirmeymiş tamam fişlendi onuda açmam:)
her gms operatörünün 2 mesaj karşılığında numara öğrenme servisi var. arkadaş yukarıda yazmış.
yada en güzeli bu tip dükkanda çalışan bir tanışınız varsa el altından ama öğrenip veriyor size. şahidim kızın bir erkek arkadaşım beni aramsın diye 50 numara değişmiş hepsinide bulmuş arıyordu. nasıl dedim bayilikte çalışan arkadaşı varmış...bilgilerinize