folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MÜRİTLER GÜLMEKTEN ALTINZA ŞEY ETMEYİN..Yurdum Heykırının Hayal Gücü

MÜRİTLER GÜLMEKTEN ALTINZA ŞEY ETMEYİN..Yurdum Heykırının Hayal Gücü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    RawkmetaL Senin yorumunun ustune yorum yazamadim heLaL oLsun :)))))))))))))))

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek

computerwolf bunu yazdı:

la sabhatan beri onlara gülüom bide sen güldür ne gerçeği a.q...görmüonmu resmen senaryo saçmlık a.q :))...gülün diye ekledik...

Hakkaten yayınlamışsın yeni gördüm computerwolf :) Bak rezil ettin çocuğu ayıp değil mi ama sen ne kadar Türk HEKER Düşmanı birisin computerwolf ben sana o haberi yayınla die mi verdim seni gidi seni :))))) iiii sevindim müridleride güldürdük ne dersin compu :)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

yarıldım:)

hadi turk hackelrar neuyse de kurt hackerlar ne yav :)

bugune kadar ne ppoh yemişler de hacker ismöi vermişler kendilerine

sktiret kurtleri de yani bu kadar komiik olur mu yav.bak sen cw ye dunya capında heykır olmus bisim haberimiz yok.:)

hackpowerda gelmiş geçmiş en lame site :)):):)

computerwolf  helal bunu bulup yazmışsın böle arasıra komiklik yaşansınm yav

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek

ir böle dion ama fren sistemleri zaten kitleniyordu . 2004 ve 2005 model ve üstü arabaların hepsi uydudan kontrol edebiliniyor . uydudan kontrol ederek arabanın elektriğini devre dışı bırakılabiliyor . Hayal kurmadan birşey olmaz zatn. Program yazarken bile düşünüpte yada daa önceden hayalini kurup nelere yarıcağını falan düşünüpte yazmaya başlıoruz. Bunları yapmak zor deil ama mantık lazım hajı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    Desert-Tiger bunu yazdı:

ir böle dion ama fren sistemleri zaten kitleniyordu . 2004 ve 2005 model ve üstü arabaların hepsi uydudan kontrol edebiliniyor . uydudan kontrol ederek arabanın elektriğini devre dışı bırakılabiliyor . Hayal kurmadan birşey olmaz zatn. Program yazarken bile düşünüpte yada daa önceden hayalini kurup nelere yarıcağını falan düşünüpte yazmaya başlıoruz. Bunları yapmak zor deil ama mantık lazım hajı

Evet doğru söylüyorsun ama burada bahsedilen şey ABS biz bunu compu ile tatıştık o senin dediğin GPS ve burada GPS'den kimse bahsetmiyor yoksa uyduyuda mı kontrol etmiş bu HEKER ben görmedim. :) O senin dediğin sistem olabilir ama bunu yapacak adam kendini deşifre etmez demiyorum dikkat et edemez diyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    Ben bunu yapabiliyosam grup kurmanın ne anlamı var ya : ) . Adı duyulan hiçbir grup adam gibi iş yapamaz . Tahribat dışında : )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek

Desert-Tiger bunu yazdı:

Ben bunu yapabiliyosam grup kurmanın ne anlamı var ya : ) . Adı duyulan hiçbir grup adam gibi iş yapamaz . Tahribat dışında : )

Legion of Doom'u bilirmisin Desert ? :))) Bi salak yüzünden gruplarıda karalamnın manası yok değil mi :)

Kısaca söyleyeceğim şu bu tip Sınır tanımayan HEKERLERİ gördüğünüz yerlerde yanlarından uzaklaşın baktınız ki o size geliyo kaçın neden olsa insanda ABS fren sistemi yok bişi yapamazlar.Eğer arabada iken gördüyseniz arabanızı durdurun ve aşağı inin kaçın tabii bu BÜYÜK HEKER bi hamle yapıp arabanızla birlikte sizi B.....K yoluna atmazsa.Açıkçası Hayatınız tehlikede Telefonlar, fakslar, cep telefonları, absler, atmler tüm elektronik sistem bu adamın elinde Allah muhafaza siz yinede ciddiye alın :))) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm manyaqmısınız lan...iii okuyun ABS yi adam 98 yılında izmirde kitlio a.q 98 yılında abs varmıydı tam bilmiom :)))....La blackexploit keşke konuşmayı kaydetsek daha zevkli olurdu analiz etmiştik orda haberi :)))...Adamlar heykır abi bize söz düşmez :)) ...a.q buu haberi yazanında aklına sıçım :)..adamı cia defalarca göz altına almış bide niyeyese kimsenin ruhu duymadı :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Yoksa susurlukta ki kazada bunlarında mı parmağı var ))))

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca cw icin gecen uyduyu hacklemis artik burasi cw topragidir fiye index basmis diyolar :D
Toplam Hit: 6137 Toplam Mesaj: 34