folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müritler Sıkıldım !

Müritler Sıkıldım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba müritler.

16 yaşındayım. 11 yıldan beri bilgisayar başındayım 4 yaşımda bilgisayarla tanıştım. Son 4 yıldan beri felan iyice asosyallik konumuna girmiş. Bilgisayar başından kalkmaz oldum. Dışarıya çıkmıyorum. Hiç arkadaşım yok ve iki yıl önce bursadan istanbula taşındım 2 yıldan beri yapayalnızım kafama uyan arkadaş bulamıyorum kendime. Bursada arkadaşlarım var ayda bir gittiğimde neşem yerime geliyor yaşama sevinci kazanıyorum ama istanbula döndüğümde durum değişiyor. Herzamanki gibi bilgisayar başındayım. Tahribata feyse bakıyorum bir uğraşım yok programlama dilleriyle aram iyiydi ama beni daha çok asosyalliğe gömdü.

Durum budur hocalar.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.lordofultima.com/tr/ref/2392700262

refliğimden gir :D

sıkıntı kalmaz :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

ergenlikte olur böyle şeyler. geçer bir zaman sonra

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

kız bulman lazım,ondan sonra sıkılcak şeyin kalmaz ztn :D bide kız gevezeyse tamam :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:
    -----------------------------

kız bulman lazım,ondan sonra sıkılcak şeyin kalmaz ztn :D bide kız gevezeyse tamam :D

hocam sorma ya dün gece bir kız açıldı bana. kız bursadan "mesafeleri sevmem sende sevme" dedi içime oturdu amk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

mesafe dediğin nedirki de koydumu geçer de

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

19 yıldır yaşıyorum. Bi sıkıntı çıkmadı. İyi geceler

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

mesafe dediğin nedirki de koydumu geçer de

iyi güldürdün ya :D:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

Merhaba müritler.

16 yaşındayım. 11 yıldan beri bilgisayar başındayım 4 yaşımda bilgisayarla tanıştım. Son 4 yıldan beri felan iyice asosyallik konumuna girmiş. Bilgisayar başından kalkmaz oldum. Dışarıya çıkmıyorum. Hiç arkadaşım yok ve iki yıl önce bursadan istanbula taşındım 2 yıldan beri yapayalnızım kafama uyan arkadaş bulamıyorum kendime. Bursada arkadaşlarım var ayda bir gittiğimde neşem yerime geliyor yaşama sevinci kazanıyorum ama istanbula döndüğümde durum değişiyor. Herzamanki gibi bilgisayar başındayım. Tahribata feyse bakıyorum bir uğraşım yok programlama dilleriyle aram iyiydi ama beni daha çok asosyalliğe gömdü.

Durum budur hocalar.

asosyalliğe devam et programlamaya daha da asıl hayatın kurtulur en azından. sonra sen istemesende millet sana yakınlaşmaya baslar zaten bilginden kapmak için.go go

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

sıkı can iyidir parmak atabilirsin  öyle tavsiye ederler . Benım canım sıkılmadıgı ıcın ıhtıyac duymadım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

angelofhope bunu yazdı:

Merhaba müritler.

Durum budur hocalar.

asosyalliğe devam et programlamaya daha da asıl hayatın kurtulur en azından. sonra sen istemesende millet sana yakınlaşmaya baslar zaten bilginden kapmak için.go go

kim kandırdı olum seni ?

Toplam Hit: 7845 Toplam Mesaj: 63