Muritler Tarayıcı Hakkında Onerileriniz
-
abicim operada güsel ama ben firefox u tercih ederim sanada tavsiyem explorer kullanmada ne kullanırsan kullan
-
Firefox 3 diorum başka bişey demiyorum
-
Firefox 3 indirdim kurdum eklentilerinide kurdum :) onaylanmıştır ayrıca Tarak Resmi koyan Arkadasa SAygılar :)
-
JUSTICEtr bunu yazdı:
-----------------------------bu konuyu musket görsün ff kullananları öldürür :D
operacı kendisi
-----------------------------Yok abi ne öldürcem,
Herkesin zekası kendine.
Opera Widget'ları görmemiş insnalar tabiiki
FF diyip durcak : )
Anlatıyoruz anlayamıyorlarki...
-
firefox ve opera tabiiki ama chorme da iyi iş çıkarmış bi dene derim
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
JUSTICEtr bunu yazdı:
-----------------------------bu konuyu musket görsün ff kullananları öldürür :D
operacı kendisi
-----------------------------Yok abi ne öldürcem,
Herkesin zekası kendine.
Opera Widget'ları görmemiş insnalar tabiiki
FF diyip durcak : )
Anlatıyoruz anlayamıyorlarki...
-----------------------------i love musket :D
daha gözükmeyen (hepsini sığdıramadım ekrana) 10 tane daha var :D
-
ie 8 kur gorunumu gusel ve turkce dil olmadıgı ıcın kro lar kullanamıor ayrıcalıklı ol :D
-
operada eğer şu sağ tuşlu kısayolları kullanmaya başlarsan süper zevkli oluyo, mesela geri ileri için *sayfanın herhangi bi yerinde sağ tuşa basılı tutup sağa veya sola sürüklüyosun mouseu, sayfayı kapatmak için sağ tuşa basılı tutup sağ-sol-sağ veya aşağı-sağ yapıyosun... help kısmında daha diğer işlevlerin de açıklamaları var sadece bu yazdıklarım değil, yakında operacı olurum artık sırf bu bok yüzünden :)
Edit: ha bi de linki adres satırına "Yapıştır" haricinde bi de "Yapışyır ve Git" seçeneği var, diğer browserlarda entera basarken sövüyorum artık o derece güzel bi olay :D
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------operada eğer şu sağ tuşlu kısayolları kullanmaya başlarsan süper zevkli oluyo, mesela geri ileri için *sayfanın herhangi bi yerinde sağ tuşa basılı tutup sağa veya sola sürüklüyosun mouseu, sayfayı kapatmak için sağ tuşa basılı tutup sağ-sol-sağ veya aşağı-sağ yapıyosun... help kısmında daha diğer işlevlerin de açıklamaları var sadece bu yazdıklarım değil, yakında operacı olurum artık sırf bu bok yüzünden :)
Edit: ha bi de linki adres satırına "Yapıştır" haricinde bi de "Yapışyır ve Git" seçeneği var, diğer browserlarda entera basarken sövüyorum artık o derece güzel bi olay :D
-----------------------------Daha da önemlisi,
"Copy to Clipboard" fonksiyonu var.
Ve bu .JPG leri editlemeniz için en mantıklı yol.
Biliyorsunuz ki PS de JPG - GIF gibi formatları editlemek için,
Ufak trikler gerekiyor.