Ómürlük Evrak Çantası Aranıyor
-
erdem358 bunu yazdı
Bende cüzdan aldım iyi çıktı bildiğin...
-
İş hayatıma başladığımda sağlam bir çanta anı biriktirmedigim için çok pişmanım.
Parayi toplayıp sağlam bir model alacam inşallah, iş hayatına yeni atilan arkadaşlara tavsiyemdir.
+65 iş adamlarinda 40+ yillik çantalarını görüp imreniyorum.
-
erdem358 bunu yazdı
Müridin niki adı neydi geçen mesajlarımı sildim ismide aklıma gelmiyor kesin telefonnu var,çantayı beğendim ek indirim isteyecem gerek yok esasen ama beğendim.
-
NetBABA bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Müridin niki adı neydi geçen mesajlarımı sildim ismide aklıma gelmiyor kesin telefonnu var,çantayı beğendim ek indirim isteyecem gerek yok esasen ama beğendim.
@muaythaist olması lazım ama tam emin değilim. Bu işlerle uğraşan biri daha vardı diye biliyorum.
Alışveriş yapmadım ama sağlam yapıyor diyorlar.
Pikacu tarafından 02/May/25 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Askerde almıştım Ankara'da halen kullanıyorum 10 yıl oldu:))
Web sitesi tırt.
-
Pikacu bunu yazdıNetBABA bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
@muaythaist olması lazım ama tam emin değilim. Bu işlerle uğraşan biri daha vardı diye biliyorum.
Emin olabilirsin doğru isim diğeri Mehmet ama o saat kordonu yapıyor ben hanımın kuran-ı kerimi için rica üzerine sağ olsun deri kılıf yaptı
-
erdem358 bunu yazdıPikacu bunu yazdıNetBABA bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Emin olabilirsin doğru isim diğeri Mehmet ama o saat kordonu yapıyor ben hanımın kuran-ı kerimi için rica üzerine sağ olsun deri kılıf yaptı
@mehmetdiyebiri bu mürit saat kordonu yapıyordu. Şimdi hatırladım.
Öteki de çantacıydi.
-
Biraz tuzlu ancak bir bak istersen, farklı renklerde de mevcut.
https://www.derideposu.com/urun/guard-kirmizi-deri-evrak-ve-laptop-cantasi
-
İsmim geçmiş :)
özel tasarım çanta da yapıyorum(el yapımı) ama saat kordonu siparişinin çokluğundan onlara pek vakit ayıramıyorum :/