folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine [2008] [Dvdrip] [Tek Link]

Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine [2008] [Dvdrip] [Tek Link]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek

Yapım:
    2008 ~ Türkiye 
    Tür:
    Komedi, Macera, Politik, Suç 
    Yönetmen:
    Zübeyr Şaşmaz 
    Senaryo:
    Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan 
    Yapımcı:
    Raci Şaşmaz 
    Görüntü Yönetmeni:
    Selahattin Sancaklı 
    Müzik:
    Cem Yıldız 
    Filmin Websitesi:
    www.murofilmi.com
    Süre:
    1 saat 25 dk
    Gösterim Tarihi:
    05 Aralık 2008 (Türkiye)

Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar. 

File size: 701.23 MB 

Upload tamamen bana aittir!!!!

Link

http://uploadbox.com/files/8cAEvoTAS6 

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    konuyu baltalamak gibi olmasin ama sacma bi film izlemeye degmez. vakit kaybi. ama izlemenizede mani olmayayim. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu baltalamak gibi olmasin ama sacma bi film izlemeye degmez. vakit kaybi. ama izlemenizede mani olmayayim. 

eleştirmenlerin de yarısından cou recep ivedik e de senin dediklerini diyor ama verdiğim sinama parasına helal olsun güldürüyor adam.. 

onun gibi birşey de olabilir =) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    İvedik'ten iyi olduğu kesin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    ben böle lanet bi film izlemedim konu yok dogru duzgun espiri yok hele sonunu baglama olayı hiç yok

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    teşekkürler çekiyom hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cok saolasın bacanağım hele tek link olması super olmus

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler ben bunu flasgete bağladım çekiyordum. %65'te biri modeme reset atmış. Orda takıldı kaldı. Kaldığı yerden devam etmiyor. Kaldığı yerden devam etmesini nasıl sağlarım. Ayarı falan var mı bunun. İlla tek seferde mi indirmem şart?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    Müridler ben bunu flasgete bağladım çekiyordum. %65'te biri modeme reset atmış. Orda takıldı kaldı. Kaldığı yerden devam etmiyor. Kaldığı yerden devam etmesini nasıl sağlarım. Ayarı falan var mı bunun. İlla tek seferde mi indirmem şart?

Soğuk bi su iç.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

iğrenç ötesi bi film recep ivedikle yarışamaz bile kotanıza yazık :(

flash getle indiren arkadaşta dowland kısmındaki dosyanın üzerine sağ tıkla start de yükleme devam eder.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:

iğrenç ötesi bi film recep ivedikle yarışamaz bile kotanıza yazık :(

flash getle indiren arkadaşta dowland kısmındaki dosyanın üzerine sağ tıkla start de yükleme devam eder.

Hocam tekrardan başlatınca sanırım download öncesindeki karakter doğrulamasına takılıyor. O yüzden ilerlemiyor. Tekrardan indirmeye başlasam iyi olacak : /

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 11