Mürşit 4.0. İslami Kaynakların Tamamı Tek CD"De.
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------sendeki mantik kimsede yoktur hoca:|
-----------------------------
emin ol yoktur. -
zaten yüklerken dior
kul hakkı vs vs
-
saçmalıga bak
ne yani windows kullarnıken hristiyanlar yaptı die günah olmuyorda
hurşidi kullanırken müslümanlar yaptı diemi günah oluyor
biride yazmış orda onu yapanları tanıyorum bir çok kişi para kazanıyor bundan
gittim bende parayla aldım die..
zaten windowsu kimse yapmıyor kendi kendine olup bitiyor cd haline getiriliyor satılması için piyasaya sürülüyor..
ne biçim bir düşünce tarzıdır bu anlamıyorum..
geçin böle geyik işlerini. biraz objektif davranın.. kullandıgınız ürünlerin %90 u korsanda haram olmuyorda
bitek bunu kullanıncamı haram olucak
+ onuda geç
sanki peygamber gibi adamlarızda.. hiç günahımız yokta.. bunun korsanını kullanmıyoruz günahımız olmasın die :)))
çok değişik bir milletiz ya..
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------saçmalıga bak
ne yani windows kullarnıken hristiyanlar yaptı die günah olmuyorda
hurşidi kullanırken müslümanlar yaptı diemi günah oluyor
biride yazmış orda onu yapanları tanıyorum bir çok kişi para kazanıyor bundan
gittim bende parayla aldım die..
zaten windowsu kimse yapmıyor kendi kendine olup bitiyor cd haline getiriliyor satılması için piyasaya sürülüyor..
ne biçim bir düşünce tarzıdır bu anlamıyorum..
geçin böle geyik işlerini. biraz objektif davranın.. kullandıgınız ürünlerin %90 u korsanda haram olmuyorda
bitek bunu kullanıncamı haram olucak
çok değişik bir milletiz ya..
-----------------------------
Allah, müslümanlara torpil geçiyor ya bu düşünceye göre. Windowsu lisanssız kullanınca helal, bunu kullanınca haram. İnandığınız şeyi kendi adaletsizliğinizde eritmeyin.
-
Çok güzel bir paylaşım, allah razı olsun
-
ya adam koymuş kardeşim herkesin öz iradesi var isteyen indirir isteyen indirmez, ben indiriyorum :I
-
fetvamı alacaz bide indirirken:) yok daha neler... iyi o zaman anasını satiyim telekomda bizden para almasın bizde indirmeyek bişey. nerden nereye çeviriyorsunuz konuyu. yok sevap yok günah. nasıl bir mantık bu.
eşşek gibi her ayın sonunda fatura yatırıyoruz. bu saçma düşünceleri yazmaktan vazgeçin indirin kardeşim.
her ay telekom benden 5- 10 arasında kota parası alsın. bizde devlete boynumuz kıldan incedir diyelim ödeyelim.
indirirm indirmem dini bişey olunca günah oluyordu diğer paylaşımlar günah olmuyormu mercimek çorbasımı lan.
Allahın kelamı Kur'an-ı Kerim i internetten mp3 leri indirmekte günahtır o halde bırakın kardeşim bu ayakları...
adam paylaşmış teşekkür etmek gerek. emeğe saygı.