folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mürşit 4.0. İslami Kaynakların Tamamı Tek CD"De.

Mürşit 4.0. İslami Kaynakların Tamamı Tek CD"De.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    geniuss bunu yazdı:
    -----------------------------

sendeki mantik kimsede yoktur hoca:|
    emin ol yoktur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

zaten yüklerken dior

kul hakkı vs vs 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

saçmalıga bak

ne yani windows kullarnıken hristiyanlar yaptı die günah olmuyorda

hurşidi kullanırken müslümanlar yaptı diemi günah oluyor

biride yazmış orda  onu yapanları tanıyorum  bir çok kişi para kazanıyor bundan

gittim bende parayla aldım die..

zaten windowsu kimse yapmıyor  kendi kendine olup bitiyor cd haline getiriliyor satılması için piyasaya sürülüyor..

ne biçim bir düşünce tarzıdır bu anlamıyorum..

geçin böle geyik işlerini. biraz objektif davranın.. kullandıgınız ürünlerin %90 u korsanda haram olmuyorda

bitek bunu kullanıncamı haram olucak

+ onuda geç

sanki peygamber gibi adamlarızda.. hiç günahımız yokta.. bunun korsanını kullanmıyoruz günahımız olmasın die :)))

çok değişik bir milletiz ya..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:

saçmalıga bak

ne yani windows kullarnıken hristiyanlar yaptı die günah olmuyorda

hurşidi kullanırken müslümanlar yaptı diemi günah oluyor

biride yazmış orda  onu yapanları tanıyorum  bir çok kişi para kazanıyor bundan

gittim bende parayla aldım die..

zaten windowsu kimse yapmıyor  kendi kendine olup bitiyor cd haline getiriliyor satılması için piyasaya sürülüyor..

ne biçim bir düşünce tarzıdır bu anlamıyorum..

geçin böle geyik işlerini. biraz objektif davranın.. kullandıgınız ürünlerin %90 u korsanda haram olmuyorda

bitek bunu kullanıncamı haram olucak

çok değişik bir milletiz ya..

Allah, müslümanlara torpil geçiyor ya bu düşünceye göre. Windowsu lisanssız  kullanınca helal, bunu kullanınca haram.

İnandığınız şeyi kendi adaletsizliğinizde eritmeyin.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Çok güzel bir paylaşım, allah razı olsun

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    ya adam koymuş kardeşim herkesin öz iradesi var isteyen indirir isteyen indirmez, ben indiriyorum :I

!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fetvamı alacaz bide indirirken:) yok daha neler... iyi o zaman anasını satiyim telekomda bizden para almasın bizde indirmeyek bişey. nerden nereye çeviriyorsunuz konuyu. yok sevap yok günah. nasıl bir mantık bu.

eşşek gibi her ayın sonunda fatura yatırıyoruz. bu saçma düşünceleri yazmaktan vazgeçin indirin kardeşim.

her ay telekom benden 5- 10 arasında kota parası alsın. bizde devlete boynumuz kıldan incedir diyelim ödeyelim.

indirirm indirmem dini bişey olunca günah oluyordu diğer paylaşımlar günah olmuyormu mercimek çorbasımı lan.

Allahın kelamı Kur'an-ı Kerim i internetten mp3 leri indirmekte günahtır o halde bırakın kardeşim bu ayakları...

adam paylaşmış teşekkür etmek gerek. emeğe saygı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7326 Toplam Mesaj: 28