Murşit 5 Hem Kütüphane Hem Bilgi Hazinesi.
-
Hocam bu gibi CD yayınlarda kopyalamak yasaktır gibisinden uyarı yazıları olur.Dini bilgileri paylaşmak elbetteki güzel ama aman kul hakkına girmeyesin...
-
indirmek isterim hakkaten de yaw 24 part nasıl indirecempremium rarid de yok ki
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu gibi CD yayınlarda kopyalamak yasaktır gibisinden uyarı yazıları olur.Dini bilgileri paylaşmak elbetteki güzel ama aman kul hakkına girmeyesin...
-----------------------------ne diyo biliyonmu kurarken kopya yazılımsa günahını kabul ediyorum puhah :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------ne diyo biliyonmu kurarken kopya yazılımsa günahını kabul ediyorum puhah :)=
Ah açık kaynak kod olsaydı günal olmazdı işte özgür yazılım burda devreye giriyo,Ne para ister senden nede yazılımın kodlarını degiştirme ahh ulan açıkkaynak yaktın bizi en yakın zamnda eve geri net getirebilirsem :] ögrencemlen seni :]
-
andy bunun daha az parttan oluşanı yokmu gardaşim şöle 8-10 pRT olsa fena olmaz
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Böyle şeylere takılmayın arkadaşlar..
"Kar amacı güdülmeden,cd kopyalamak program kopyalamak caizdir." deniyoru sorularlaislamiyet.com da. O site de neyin nesi diye sorarsanız, bi kadrosuna bakın sizi tatmin edecek insanlar soruları cevaplıyorlar orda..
Ayrıca bu insanlar bu programı yaparken (haşa) Allah'tan telif hakkı almışlar mı ki onun kitabı üzerinden para kazansınlar?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ERERESEL bunu yazdı:
ne diyo biliyonmu kurarken kopya yazılımsa günahını kabul ediyorum puhah :)=
indirin paşa paşa kullanıp dağıtın, zamanında bunun fetvasını almıştım (:
Çok iyi paylaşım kardeşim, Allah razı olsun. Çok faydalı bir program, herkese tavsiye ederim. -
her müslümanın bilgisayarında olması gerekir kanımca
-
DJ_Alper bunu yazdı:
geçen 4 ünü indirmiştim donup duruyo
-----------------------------haram olduğu içindir =)
-
ERERESEL bunu yazdı:
Herkes kendine baksın hoca kul hakkına girmeyesin diyorsun kim bilir şuan kulandıgın windows bile sahtedir.