Musket
-
Yorumlara bakıyorum ne güzel adamlar tanınıyor seviliyor. Onlar adına çok gzel bişey. İnş bizde sevdiricez kendimizi. Ölürsek en azından arkamızdan vaybe ne şerefsizdi ama iyiydi diyen birileri çıksın diye
-
fivestar ???? :(
murathan tarafından 06/Oca/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir
ne zaman öldün hocam :( vay amk hayat... -
Hocam fivestar(Cihan Özbek)
Yoğum bakımdaydı hastalığını tam bilmiyorum ama kanserdi galiba(tam bilmiyorum yalan söylemiş olmayayım)
Facebook'unu bakarken daha yoğun bakım'a girmeden "ölmeden önce yemeliyim" bide midye resmi..
Sanki biliyomuş adam :(
Sonrada bi vefat haberi,Reelden görüşmesekte seviyordum cihan abimizi :(
Allah yerinde dinlendirsin.
-
Sorci ile musket i iyi tanıdım yakinda n tanıdım. Çok kaynattik çok yardımları da oldu bana. Tbtnin farki. Hayatın boyunca hiç yüzyüze gelnedigin insanların kaybına üzülüp aglayabiliyorsun.
-
Five star - Cihan abim, realden tanışmışlığım dükkanında çay içmişliğim vardır.
Şişme bebek almaya gitmiştik yanına, yanında azdırıcı damlada varmıştı işinize yarar diye.
Çok baba adamdı, insan bi garip oluyor. -
Melik bunu yazdı
Şişme bebek almaya gitmiştik yanına, yanında azdırıcı damlada varmıştı işinize yarar diye.
Çok baba adamdı, insan bi garip oluyor.Alla alla... Rahmetli nin işi bu muydu ? Neyse girişimci bir kardeşimizmiş, nur içinde yatsın.
-
karabudun bunu yazdıMelik bunu yazdı
Çok baba adamdı, insan bi garip oluyor.Alla alla... Rahmetli nin işi bu muydu ? Neyse girişimci bir kardeşimizmiş, nur içinde yatsın.
Evet hocam, Antalyada angora sex shop var orasıydı dükkanı.
-
fivestarın öldüğünü bilmiyordum. allah günahlarını affetsin.