Müslüm Gürses (!)
-
command3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
üstad neşet ertaş'dan sonra beni kimsenin yaralayacağını sanmıyorum :(
her sanatçının farklı etkileri vardır hocam bende Orhan Gencebaya ayrı bir sempatim vardır babama benzetirim
aynen dediğin gibi hocam 3 gün aralıksız ağladığımı bilirim üstad'a ben öleydim o ölmeyeydi dediğim tek insan
-
DevilKingtr bunu yazdıcommand3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
her sanatçının farklı etkileri vardır hocam bende Orhan Gencebaya ayrı bir sempatim vardır babama benzetirim
aynen dediğin gibi hocam 3 gün aralıksız ağladığımı bilirim üstad'a ben öleydim o ölmeyeydi dediğim tek insan
insanın canı tatlıdır .) ölmeye cesaret edemezsin bu yüzdendir sigara alkol uykusuzluk? kendini yıpratmaktır. ama ölüm ? anne baba kardeş olsa kuzen teyze dayı olsa olurda tek şarkılardan tanıdığım için neşet ertaşı bişey diyemicem
-
command3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıcommand3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
insanın canı tatlıdır .) ölmeye cesaret edemezsin bu yüzdendir sigara alkol uykusuzluk? kendini yıpratmaktır. ama ölüm ? anne baba kardeş olsa kuzen teyze dayı olsa olurda tek şarkılardan tanıdığım için neşet ertaşı bişey diyemicem
üstad öldükten sonra ağzıma alkol almaz aldım daha yakından tanıyan birisiydim onun avazı yeter hocam ya neyse allah mekanını cennet etsin çınardı çınar
-
DevilKingtr bunu yazdıcommand3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıcommand3r bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
üstad öldükten sonra ağzıma alkol almaz aldım daha yakından tanıyan birisiydim onun avazı yeter hocam ya neyse allah mekanını cennet etsin çınardı çınar
AMİN ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN
-
command3r bunu yazdı
Çoğumuzunda bildiği üzere Müslüm Gürses yoğun bakımda ve durumu kritik bir sanatçının videolarını paylaşmayı albümlerini almak için illa ölmelerini mi beklemeliyiz ? Türkiyede bu mantığı anlayamıyorum ölen sanatçı kıymete biniyor yahu ölmeden sevin şu insanları be...
Zaten konu pek haberlere çıkmadı yani ben öyle gördüm Türkiye'de sanatçı ölünce videosuna 'ay çok iyiydin üstad, büyük sanatçı'
yazan herkesedir bu eleştirim
sigara-sigara-sigara
lanet olsun sana !
-
ATM-Skim bunu yazdıcommand3r bunu yazdı
Çoğumuzunda bildiği üzere Müslüm Gürses yoğun bakımda ve durumu kritik bir sanatçının videolarını paylaşmayı albümlerini almak için illa ölmelerini mi beklemeliyiz ? Türkiyede bu mantığı anlayamıyorum ölen sanatçı kıymete biniyor yahu ölmeden sevin şu insanları be...
Zaten konu pek haberlere çıkmadı yani ben öyle gördüm Türkiye'de sanatçı ölünce videosuna 'ay çok iyiydin üstad, büyük sanatçı'
yazan herkesedir bu eleştirim
sigara-sigara-sigara
lanet olsun sana !
tütün içiyorum hocam daha sağlıklı :D
-
müslüm gürses'ten nilüfer şarkısını size armağan ediyorum millet dinleyin güzel şarkıdır :)
-
Hocam, bırakın bu işleri diyesim varda ağır saldırı gelir bana karşı o yüzden demiyorum :)
Dün kardeşim bana arkamdayken pc'de oturuyordu, m.gürses yoğun bakıma alındı dedi ;
- Banane ? dedim.
Sustu kaldı.
Hocalar harbiden bu insanları dinliyor olabilirsiniz vs. ama bu kadar kaptırmayın kendinizi benim görüşümde bu. -
Müslüm Baba yoğun bakımda mı ? Yemin ediyorum okuyunca her ne olduysa tüylerim diken diken oldu. Sen ölemezsin be Müslüm Baba.
-
Bende sevmiyorum parçalarını fazla aslında ama sevenleri cok sanatına saygım sonsuz allah şifa versin