folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müslüm Gürses (!)

Müslüm Gürses (!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

üstad neşet ertaş'dan sonra beni kimsenin yaralayacağını sanmıyorum :(

her sanatçının farklı etkileri vardır hocam bende Orhan Gencebaya ayrı bir sempatim vardır babama benzetirim 

aynen dediğin gibi hocam 3 gün aralıksız ağladığımı bilirim üstad'a ben öleydim o ölmeyeydi dediğim tek insan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

her sanatçının farklı etkileri vardır hocam bende Orhan Gencebaya ayrı bir sempatim vardır babama benzetirim 

aynen dediğin gibi hocam 3 gün aralıksız ağladığımı bilirim üstad'a ben öleydim o ölmeyeydi dediğim tek insan

insanın canı tatlıdır .) ölmeye cesaret edemezsin bu yüzdendir sigara alkol uykusuzluk? kendini yıpratmaktır. ama ölüm ? anne baba kardeş olsa kuzen teyze dayı olsa olurda tek şarkılardan tanıdığım için neşet ertaşı bişey diyemicem

djarum black kanka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

insanın canı tatlıdır .) ölmeye cesaret edemezsin bu yüzdendir sigara alkol uykusuzluk? kendini yıpratmaktır. ama ölüm ? anne baba kardeş olsa kuzen teyze dayı olsa olurda tek şarkılardan tanıdığım için neşet ertaşı bişey diyemicem

üstad öldükten sonra ağzıma alkol almaz aldım daha yakından tanıyan birisiydim onun avazı yeter hocam ya neyse allah mekanını cennet etsin çınardı çınar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    command3r bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

üstad öldükten sonra ağzıma alkol almaz aldım daha yakından tanıyan birisiydim onun avazı yeter hocam ya neyse allah mekanını cennet etsin çınardı çınar

AMİN ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN

djarum black kanka
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    command3r bunu yazdı

Çoğumuzunda bildiği üzere Müslüm Gürses yoğun bakımda ve durumu kritik bir sanatçının videolarını paylaşmayı albümlerini almak için illa ölmelerini mi beklemeliyiz ? Türkiyede bu mantığı anlayamıyorum ölen sanatçı kıymete biniyor yahu ölmeden sevin şu insanları be...

Zaten konu pek haberlere çıkmadı yani ben öyle gördüm Türkiye'de sanatçı ölünce videosuna 'ay çok iyiydin üstad, büyük sanatçı'

yazan herkesedir bu eleştirim

sigara-sigara-sigara

lanet olsun sana !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ATM-Skim bunu yazdı
    command3r bunu yazdı

Çoğumuzunda bildiği üzere Müslüm Gürses yoğun bakımda ve durumu kritik bir sanatçının videolarını paylaşmayı albümlerini almak için illa ölmelerini mi beklemeliyiz ? Türkiyede bu mantığı anlayamıyorum ölen sanatçı kıymete biniyor yahu ölmeden sevin şu insanları be...

Zaten konu pek haberlere çıkmadı yani ben öyle gördüm Türkiye'de sanatçı ölünce videosuna 'ay çok iyiydin üstad, büyük sanatçı'

yazan herkesedir bu eleştirim

sigara-sigara-sigara

lanet olsun sana !

tütün içiyorum hocam daha sağlıklı :D

djarum black kanka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothin
    nothin's avatar
    Dişi

müslüm gürses'ten nilüfer şarkısını size armağan ediyorum millet dinleyin güzel şarkıdır :)

aşk; tüm anneler gibi güçlü olsun !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hocam, bırakın bu işleri diyesim varda ağır saldırı gelir bana karşı o yüzden demiyorum :)

Dün kardeşim bana arkamdayken pc'de oturuyordu, m.gürses yoğun bakıma alındı dedi ;

- Banane ? dedim.

Sustu kaldı.

Hocalar harbiden bu insanları dinliyor olabilirsiniz vs. ama bu kadar kaptırmayın kendinizi benim görüşümde bu.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Müslüm Baba yoğun bakımda mı ? Yemin ediyorum okuyunca her ne olduysa tüylerim diken diken oldu. Sen ölemezsin be Müslüm Baba.

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Bende sevmiyorum parçalarını fazla aslında ama sevenleri cok sanatına saygım sonsuz allah şifa versin 

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 23