Muşta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Ankara'da ulusda bulabilirsin.Ama tabiki direk vitrine koymazlar gidip şöyle şu bıcak bu bıçak nasıl diye baktıktan sonra muşta'yı sorarsan iyi olur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    -----------------------------
    gittigidiyor da vardı bi ara. satı$ yasagı geldi kaldırdılar. ordan serdararslan a ula$ onda vardı. bu sitede 1-2 ki$i var ama kendilerine sormadan i$ yapmam dogru olmaz ;) ayrıca cezasını da biliyosndur umarım (:
    hıı aynı kişi bana da ayarladı :F burdan öpüyorum kendisini (F)

hocam bıçak kılıç falan satan yerlerde bulabilirsin, ama herkeze vermezler kafalaman zor olabilir. git direk gir içeri "abi muşta alcaktım ben" de, o zman adamda şu his uyanır "bu kadar emin olduğuna göre bursa satıldığını öğrenmiş"

sora der ki biz satmıyoruz, abi biliom ben beni kandıramazsın de :D belki  verir..

ya da bi arkadaşın dediği gibi bikaç çakı bıçak sor muhabbeti aç muştaya getir lafı bi de olmazsa öyle dene..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    git demirciye yapsın sana bir tane istedigin gibi :|

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

f1kr3t bunu yazdı:
    gittigidiyor da vardı bi ara. satı$ yasagı geldi kaldırdılar. ordan serdararslan a ula$ onda vardı. bu sitede 1-2 ki$i var ama kendilerine sormadan i$ yapmam dogru olmaz ;) ayrıca cezasını da biliyosndur umarım (:
    hıı aynı kişi bana da ayarladı :F burdan öpüyorum kendisini (F)

hocam bıçak kılıç falan satan yerlerde bulabilirsin, ama herkeze vermezler kafalaman zor olabilir. git direk gir içeri "abi muşta alcaktım ben" de, o zman adamda şu his uyanır "bu kadar emin olduğuna göre bursa satıldığını öğrenmiş"

sora der ki biz satmıyoruz, abi biliom ben beni kandıramazsın de :D belki  verir..

ya da bi arkadaşın dediği gibi bikaç çakı bıçak sor muhabbeti aç muştaya getir lafı bi de olmazsa öyle dene..

O malum kişi ben oluyorum (H) bildiğinis gibi her türlü kesici, delici, yakıcı alet bulunur..! Ayrıca her türlü illegal iş yapılır..!
    İstersen bana ulaş ben sana göndereym

535 932 16 40
    555 762 21 57                    ayAZ_

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/satilik_mustaWQQaXQQ5197210WQQpXQQdisplayitem

eski ilan ama kişi,ye ulaşırsan bişleler cıkarrr

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Bırak muştayı falan , iki Kyokushin Karate videosu izle YouTube'dan , muştanın yapacağı hasarın 10 katını yapar bir yumruğun :)
Toplam Hit: 5734 Toplam Mesaj: 17