Muşta
-
Ankara'da ulusda bulabilirsin.Ama tabiki direk vitrine koymazlar gidip şöyle şu bıcak bu bıçak nasıl diye baktıktan sonra muşta'yı sorarsan iyi olur.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
gittigidiyor da vardı bi ara. satı$ yasagı geldi kaldırdılar. ordan serdararslan a ula$ onda vardı. bu sitede 1-2 ki$i var ama kendilerine sormadan i$ yapmam dogru olmaz ;) ayrıca cezasını da biliyosndur umarım (:
hıı aynı kişi bana da ayarladı :F burdan öpüyorum kendisini (F)hocam bıçak kılıç falan satan yerlerde bulabilirsin, ama herkeze vermezler kafalaman zor olabilir. git direk gir içeri "abi muşta alcaktım ben" de, o zman adamda şu his uyanır "bu kadar emin olduğuna göre bursa satıldığını öğrenmiş"
sora der ki biz satmıyoruz, abi biliom ben beni kandıramazsın de :D belki verir..
ya da bi arkadaşın dediği gibi bikaç çakı bıçak sor muhabbeti aç muştaya getir lafı bi de olmazsa öyle dene..
-
git demirciye yapsın sana bir tane istedigin gibi :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
gittigidiyor da vardı bi ara. satı$ yasagı geldi kaldırdılar. ordan serdararslan a ula$ onda vardı. bu sitede 1-2 ki$i var ama kendilerine sormadan i$ yapmam dogru olmaz ;) ayrıca cezasını da biliyosndur umarım (:
hıı aynı kişi bana da ayarladı :F burdan öpüyorum kendisini (F)hocam bıçak kılıç falan satan yerlerde bulabilirsin, ama herkeze vermezler kafalaman zor olabilir. git direk gir içeri "abi muşta alcaktım ben" de, o zman adamda şu his uyanır "bu kadar emin olduğuna göre bursa satıldığını öğrenmiş"
sora der ki biz satmıyoruz, abi biliom ben beni kandıramazsın de :D belki verir..
ya da bi arkadaşın dediği gibi bikaç çakı bıçak sor muhabbeti aç muştaya getir lafı bi de olmazsa öyle dene..
O malum kişi ben oluyorum (H) bildiğinis gibi her türlü kesici, delici, yakıcı alet bulunur..! Ayrıca her türlü illegal iş yapılır..!
İstersen bana ulaş ben sana göndereym
535 932 16 40
555 762 21 57 ayAZ_ -
http://www.sahibinden.com/satilik_mustaWQQaXQQ5197210WQQpXQQdisplayitem
eski ilan ama kişi,ye ulaşırsan bişleler cıkarrr
-
Bırak muştayı falan , iki Kyokushin Karate videosu izle YouTube'dan , muştanın yapacağı hasarın 10 katını yapar bir yumruğun :)