Muşta Mı? Elektroşok Mu?
-
TeuefeL bunu yazdı:
-----------------------------
elektroşoku kaça aldın??
-----------------------------almadım da 40-60 arası değişiyor nette.
-
elektro şoku diğerleri elinden alıp sana şey etmesin ama dikkat et :D
-
muşta taşımayın cezası var, ceza almıyosunuz ama başınız ağrıyo geçenlerde üstümde yakaladılar allahtan savcı insaflı çıktıda bişi yapmadı sabıkaya filan geçmedi en iyisi biber gazı tavsiye ederim.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Türkiyede bulunan üzerinde Nato yazan biber gazlarının sağlık bakanlığından onayı yoktur ileri derecede körlüğe sebep olabilir. kadınlar çantalrında taşımaktalar ama sakıncalıdır çevik kuvvet polisinin kullandığı biber gazı farklıdır içindeki madde aynı değildir kavgada kör ettiğiniz kişiye ömür boyu tazminat ödemek zorunda kalırsınız. elektroşok ta beyin hücrelerini zarar vererek telafisi mümkün olmayan sonuşlar doğurabilir o yüzden muşta kullanmanızı tavsiye ederim.
-----------------------------hocam muştaylada adama bi tane indirsen elmacık kemiği çene göz dişler dudaklar dağıtıyo o zaman nolcak, elmacık kemiği kırılınca adamın tipi kayar onun sorumlusu kim olcak ?
-
hocam elektro sok aldim gittigidiyordan 45 tl. :D ilk dneyi keni uzerimde yaptim. once saglam bir kas skıkılmasi, kafandaki damarlarin gerildigini hissediyosun :D oyle bir aci veri yoki bagirmamak imkansiz. sonra nefes almaya calsiyosun yok :) 2 defa zor zor nefes cektim
gerisini hatirlamiyom
15 dk sonra uyandigimda agizimin suyu haliya akmisti :D
-
30 cm silikonu hiç bişeye değişmem
-
Muşta Mı? Elektroşok Mu? ==> AKIL!
-
-
999Epineprin bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Türkiyede bulunan üzerinde Nato yazan biber gazlarının sağlık bakanlığından onayı yoktur ileri derecede körlüğe sebep olabilir. kadınlar çantalrında taşımaktalar ama sakıncalıdır çevik kuvvet polisinin kullandığı biber gazı farklıdır içindeki madde aynı değildir kavgada kör ettiğiniz kişiye ömür boyu tazminat ödemek zorunda kalırsınız. elektroşok ta beyin hücrelerini zarar vererek telafisi mümkün olmayan sonuşlar doğurabilir o yüzden muşta kullanmanızı tavsiye ederim.
-----------------------------hocam muştaylada adama bi tane indirsen elmacık kemiği çene göz dişler dudaklar dağıtıyo o zaman nolcak, elmacık kemiği kırılınca adamın tipi kayar onun sorumlusu kim olcak ?
telafisi mümkün onun çok ağır sonuşlar doğurmaz hee ecel geldiyse kavgada yere düşünce kafası betona çarpar yine geberir -
Neden biri veya diğeri ki? Elektroşoklu muşta olsa güzel olmaz mı? :D