Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi - Ebook İstek ...
-
zone bunu yazdı
bu inanmayanlar bi tanesini yapsın bakalım o kadar iddalı konuşmuş herkes
sonuç ne olacağı umrumda değil ama bişey olmaz diyenlerde somut bir delil getirmemiş yapma bişey olur diyenlerde bi delil göstermemişler aslında iyi hoş inanan adam çarpılarak mı somut delil gösterecek orasıda var..
hadi bişey olmaz diyenler somut göstersin görek yahu merak ettim ben şimdi biraz konuyu okuyunca :D
__
he birde biri demiş
bi kitaptan korkulur mu hiç? ee hacı o zaman niye yasaklanmış bu meret? :|
__
bu arada bak etkisini göstermiş galiba ban yemişsin hocu :D
sadahshd dalgaya aldım biraz kb
şimdi yapayım desem 1000 tane bir sayfa uzunluğunda duanın okunması gerek, haricinde bu duayı okurken bilmem ne sözcügüne gelince ayrıca bi sayfa daha var onu okumak gerek ve bunlara başlarken dolunay olması gerek, ayrıca bununda cuma öncesi olması gerek gibi saçma sapan komediler var ... Zor yani böyle bir şeyi yerine getirmek... Uğraşcak adam lazım... Ben okudum hala bişey yok... Çok abartıyorlar... -
HAZAR_HAN bunu yazdızone bunu yazdı
bu inanmayanlar bi tanesini yapsın bakalım o kadar iddalı konuşmuş herkes
sonuç ne olacağı umrumda değil ama bişey olmaz diyenlerde somut bir delil getirmemiş yapma bişey olur diyenlerde bi delil göstermemişler aslında iyi hoş inanan adam çarpılarak mı somut delil gösterecek orasıda var..
hadi bişey olmaz diyenler somut göstersin görek yahu merak ettim ben şimdi biraz konuyu okuyunca :D
__
he birde biri demiş
bi kitaptan korkulur mu hiç? ee hacı o zaman niye yasaklanmış bu meret? :|
__
bu arada bak etkisini göstermiş galiba ban yemişsin hocu :D
sadahshd dalgaya aldım biraz kb
şimdi yapayım desem 1000 tane bir sayfa uzunluğunda duanın okunması gerek, haricinde bu duayı okurken bilmem ne sözcügüne gelince ayrıca bi sayfa daha var onu okumak gerek ve bunlara başlarken dolunay olması gerek, ayrıca bununda cuma öncesi olması gerek gibi saçma sapan komediler var ... Zor yani böyle bir şeyi yerine getirmek... Uğraşcak adam lazım... Ben okudum hala bişey yok... Çok abartıyorlar...zaten hz muhammed s.a.v neden istihare namazını buyur etti büyü tarzı yalan dolan işleri kapatmak için bencede yalan ki peygamberimize inanmayıp böyle adamların kitaplarına inanmakta çok saçma yahu.
-
Konu dağıldı. Konuya gElicek olursak. Ugraşma inanma bide şu var
1985 yılında, ***** ile bu konuda bir araştırma yaparken, Mustafa İloğlu'nu da Beyoğlu'ndaki evinde ziyaret edip kendisi ile uzun uzadıya görüşmüştük. Merhumun, İslam Okültizmi hakkında zerre kadar bilgisi yoktu. Derme çatma Arapçası ile orijinal bir eseri tetkikten de mahrumdu. Ancak, sağdan soldan öğrendiği yarım yamalak tecrübi bilgilerle bir zenaatçi olabilecek seviyede üfürükçülükle uğraşıyordu ki, bu da geçimini sağlamasına yetiyor*du. Mamafih, bu zatın derlediği yedi cilt, günümüzde adeta inanılmaz sırlarla dolu bir şaheser gibi piyasaya sürülmektedir. Oysa, içindekilerin bir işe yarayıp yaramadığı bir yana, hemen hemen hepsi yanlış veya eksik kopya edildiğinden, yedi cildin yedisi de zırvalıklar hazinesi olmaktan öte bir kıymet taşımamaktadır
Alıntıhanı bu kitaptan bişey beklemeyin
bilgi olsun diye yazdım
-
Konuyu silmeniz gizlemeni zmümkünse silin kimsenin hayrına değil bu kitaplar.