folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Mustafa Kemal Atatürk Hakkında Bilmediklerimiz

Mustafa Kemal Atatürk Hakkında Bilmediklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------
    paylaşım için teşekkürler

saol dostum..
    uplayalımda belki okuyup bilgi sahibi olmak isteyen olur.. bu konuda tıpkı Atatürk sevgimizin günden güne toplumda kaybolup gittiği gibi geçmiş konulara karışıp gitmesin..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ATAM.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Atatürk gerçek bir liderdi, Nutuk, kitaplar, belgeseller hepsinden öğrendiğim kadarıyla bulunduğu zamanın imkan ve şartlarına aldırmadan inandığı şeyler uğruna mükemmel istikrarını gören halk da onun arkasından yol aldı ve tüm olumsuzluklara göğüs gerdiler.. Bu zaten bilinen bi gerçek diyebilirsiniz belki ama burada GERÇEK LİDERLİK ve ÖNDERLİK vasfını vurgulamak istedim..

özellikle Atatürk'ün bi videosu varki beni çok kez izlemişimdir ve beni  etkilemiştir. Atatürkün Amerikaya Seslenişi  konuşmasındaki kararlılık, bakışları, duruşu ve söyleviyle entegre olan hal hereketleri (mimikleri)..

Atatürk gibi bi lider gelmeyecek bir daha bu bi gerçek ve hocalar bizim 1938 den beri sorunumuz bu, LİDERLİK ve ÖNDERLİK  vasfını taşımayanların hep başımızda oluşu!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    şu resim hep hoşuma gitmiştir...

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:

*2000’de ABD Başkanı’nın milenyum mesajında; ’’ Milenyumun hiç şüphe yoktur ki tek devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Çünkü o yılın değil asrın lideri olabilmeyi başarmış tek liderdir" denildiğini,

merak ettim bunu araştırdım biraz uzun sürdü ama bunu gördüm umarım yanılıyorumdur..

2000 abd başkanı bill clinton

http://clinton4.nara.gov/WH/New/html/mil-invite.html

http://clinton4.nara.gov/WH/New/html/christmas-1999.html

ne milenyum konuşmasında nede o senenin yeniyıl konuşmasında ataturk un adı geçmiyor ne diye böyle birşey sallıyorlar merak ediyorum :/

evet onu bende meak ediyorum

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    bilmediğim şeyler deil ama birkez daha okumak güzel oldu

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:

*2000’de ABD Başkanı’nın milenyum mesajında; ’’ Milenyumun hiç şüphe yoktur ki tek devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Çünkü o yılın değil asrın lideri olabilmeyi başarmış tek liderdir" denildiğini,

merak ettim bunu araştırdım biraz uzun sürdü ama bunu gördüm umarım yanılıyorumdur..

2000 abd başkanı bill clinton

http://clinton4.nara.gov/WH/New/html/mil-invite.html

http://clinton4.nara.gov/WH/New/html/christmas-1999.html

ne milenyum konuşmasında nede o senenin yeniyıl konuşmasında ataturk un adı geçmiyor ne diye böyle birşey sallıyorlar merak ediyorum :/

evet onu bende meak ediyorum

isterse hiçbiri Atatürk hakkında birşey demesin.. Eğer sen Atatürk' ü anlayıp yaşayabiliyorsan bu senin için hepsinden daha önemli olması gerekir..Küçük ayrıntılarla uğraşarak büyük gerçekleri ezip geçmeyiniz lütfen..
    yapılan şey ortada büyüklük ortada. bize neki yabancılar şunu gerçekten dedimiki acabaları düşüneceğiz.. Sen Atatürk' ü anla yeter.. ki bu soruyu yönelttiğine göre Atatürk' ü anlayamamışsın demekki :(

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:

isterse hiçbiri Atatürk hakkında birşey demesin.. Eğer sen Atatürk' ü anlayıp yaşayabiliyorsan bu senin için hepsinden daha önemli olması gerekir..Küçük ayrıntılarla uğraşarak büyük gerçekleri ezip geçmeyiniz lütfen..
    yapılan şey ortada büyüklük ortada. bize neki yabancılar şunu gerçekten dedimiki acabaları düşüneceğiz.. Sen Atatürk' ü anla yeter.. ki bu soruyu yönelttiğine göre Atatürk' ü anlayamamışsın demekki :(

kusura bakmada ne saçmalıyorsun neyini anlayamıyomuşum atatürk ün, atatürk e laf mı ettim atatürk'ü her türk olmayı başarabilmiş insan gibi bende seviyorum

sadece herkesin sevdiği insna hakkında neden iyice hayret düşürmeye çalışıorlar,yalandan anı yaratıyorlar,  kodumun başkanının 2000de ki konuşmasından bizene...

ben sadece oratadki yanlışı düzellttim...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:

mobydick64 bunu yazdı:

kusura bakmada ne saçmalıyorsun neyini anlayamıyomuşum atatürk ün, atatürk e laf mı ettim atatürk'ü her türk olmayı başarabilmiş insan gibi bende seviyorum

sadece herkesin sevdiği insna hakkında neden iyice hayret düşürmeye çalışıorlar,yalandan anı yaratıyorlar,  kodumun başkanının 2000de ki konuşmasından bizene...

ben sadece oratadki yanlışı düzellttim...

Güzel laf yapıyorsunda Atatürk' ü anlamış olsan ilk önce Türkçeyi anlayıp "Atatürk" kelimesinin bir özel isim olduğunu anlar, baş harfinin büyük harfle yazılması gerektiğini bilmen gerekirdi. ( Konuştuğumuz, kullandığımız Türkçe Dilinin de Atatürk tarafından yapılandırıldığını bilmen gerekirdi. )

Toplam Hit: 5473 Toplam Mesaj: 30