Mustafa Koç Öldü !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    patates bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=bBiskkgAN6s

bu zenginlik böyle birşey :) adam sıfırdan babasına atar yaparak zengin olduğuna çıkıcak şeyler söylemiş 

bu mustafa koç değil başka bırısı 

biliyorum.

zenginlik çatısı altına aldım sadece

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ölümü üzerine ekstra bir hissiyatım yok. Ne sevinç, ne hüzün. Tamamen nötr konumdayım. Bugüne kadar mevcut ağırlığını da bilmiyordum, sabah biyografisini okudum.

Binlerce insanın dolaylı olarak patronu vaziyetinde olan, Türkiye'ye öyle böyle yatırım yapıp ülke ekonomisinin mihenk taşlarından olan bir şirketin başkanı elbette ekstra haber değeri taşıyor.

Gördüğüm kadarıyla bir şekilde üzülenlerin yanında büyük oyunu gördüğünü iddia edenlerin yazıp çizmeleri ile arkasından gırla lafta yürüyor. Adamın kişiliği, iş veren sıfatı ötesinde çok terbiyesiz ve temelsiz ithamlar da dönüyor. Ne zamandır ölümlere böyle kindar ve şuursuz yaklaşır olduk? Geçen bir gazeteci öldü onda da aynı şey gerçekleşti. Adamın adını bile hatırlamıyorum. Tek bildiğim sol taraftan ölüm olduğunda terbiyesizce yerden yere vurup hadsiz gazetecilik yaptığıydı. Ama arkasından sırf bu sebeple söylenenler de inanılır gibi değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Ölümü üzerine ekstra bir hissiyatım yok. Ne sevinç, ne hüzün. Tamamen nötr konumdayım. Bugüne kadar mevcut ağırlığını da bilmiyordum, sabah biyografisini okudum.

Binlerce insanın dolaylı olarak patronu vaziyetinde olan, Türkiye'ye öyle böyle yatırım yapıp ülke ekonomisinin mihenk taşlarından olan bir şirketin başkanı elbette ekstra haber değeri taşıyor.

Gördüğüm kadarıyla bir şekilde üzülenlerin yanında büyük oyunu gördüğünü iddia edenlerin yazıp çizmeleri ile arkasından gırla lafta yürüyor. Adamın kişiliği, iş veren sıfatı ötesinde çok terbiyesiz ve temelsiz ithamlar da dönüyor. Ne zamandır ölümlere böyle kindar ve şuursuz yaklaşır olduk? Geçen bir gazeteci öldü onda da aynı şey gerçekleşti. Adamın adını bile hatırlamıyorum. Tek bildiğim sol taraftan ölüm olduğunda terbiyesizce yerden yere vurup hadsiz gazetecilik yaptığıydı. Ama arkasından sırf bu sebeple söylenenler de inanılır gibi değil.

Yeni Akit'in GYY si Hasan Karakaya'dan bahsediyosun

Bak Yeni marifetleri buda .)

Tayga tarafından 21/Oca/16 23:01 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Siyasi fikir olarak sevdiğim bir adamdı. Ancak asıl önemli olan, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan çok büyük bir firmanın başındaydı ve firmanın yaptığı hayır işlerinden bazılarına ben kendim vakıf oldum. Hiç te azımsanacak ölçüde işler değil. Akla sığmayacak ölçüde paraların hayır işlerinde dağıtıldığını biliyorum.

Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Ölen birinin ardından da seviyesiz seviyesiz yorumlar yapanları ayıpladım işin doğrusu...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

çok kişiye ekmek veren biriydi ülkemizde  açıkçası koç  sabancı vb.. ailelerinin emeüı tartışılamaz duruşunu az çok severdim .. 

bu akdar şehit varken bu akdar gündemi meşgul etmesi  taibki normal bunlar meşgul edecekki birileri şehitleri gizlsin .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

İbo daha mı zengin lan acaba kafadan mermi yedi yaşıyo ibretli düşünücem bunu bi ara oturup

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

erdoğan ile görüştükten 1 gece sonra gitmesi bitek bana mı garip geldi ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=bBiskkgAN6s

bu zenginlik böyle birşey :) adam sıfırdan babasına atar yaparak zengin olduğuna çıkıcak şeyler söylemiş 

Guzelmis cidden

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliosmansert
    aliosmansert's avatar
    Erkek

Allah Rahmet Eylesin.  Mustafa Koç Kimdir ?

sert
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

erdoğan ile görüştükten 1 gece sonra gitmesi bitek bana mı garip geldi ? 

Benim de dikkat ettiğim bir ayrıntı. İnsan bir "lan?" diyor.

Toplam Hit: 7025 Toplam Mesaj: 41
koç mustafa öldü