folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Mustafa Sandal - Tesir Altında (Remix Çalışmam İyi Dinlemeler..)

Mustafa Sandal - Tesir Altında (Remix Çalışmam İyi Dinlemeler..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

bencede güzel olmuş , dubstep tarzı bi rmx yapmayı düşünüyormusun

hocam normalde Türkçe 'de çalışmıyorum fakat, studio 'daki kardeşlerim cok ısrar ediyor diye arada böyle degişik şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Progressive House ve Trance tarzlarına oldukça yatkınım zaten Mustafa Sandal 'a yaptıgım projeye dikkat edersen progressive havası sezersin alt yapıda. Dubstep hiç haz almadıgım bi tarz nedense hiç ısınamadım yani çok yapay ve sert geliyor bana herşeyden önemlisi dubstep 'de duygu yok duygu alamıyorum ben bu sebepten ötürü hiç denemedim denemeyide düşünmüyorum işin gerçegi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Türkçe pop hayatta dinlemem ama bunu dinledim, VA arşivimde çalan remixlerden hiçbir farkı yok bence profesyonel olmuş.

düşüncelerin için teşekkürler dostum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

epey güzel tebrik ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Cok guzel olmus, tekrar tekrar dinleyecegim. Cizik.

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harika
    bunu mustafa sandal görse sanırım seni sigortalı olarak yanında işe başlatırdı :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

harika
    bunu mustafa sandal görse sanırım seni sigortalı olarak yanında işe başlatırdı :D

Görmesinden önce dinlemesi gerekirdi sanirim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Bunu trafikte makas atalim y..lra gelelim diye mi yaptin hoca guzel olmus bu arada soundcloud bi tek telden kullaniyom nedenide sayfalar arasi geciste olsun telefon uykudayken bile calmaya devam ediyo mp3 gibi

..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

Bunu trafikte makas atalim y..lra gelelim diye mi yaptin hoca guzel olmus bu arada soundcloud bi tek telden kullaniyom nedenide sayfalar arasi geciste olsun telefon uykudayken bile calmaya devam ediyo mp3 gibi

Yok üstad aman makas olaylari sakat işimiz olmasin bize yakismaz sadece müzik baabinda müzik tadinda kalsin müzik.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

güzel olmuş hocam

kıl olan yer kaşınır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

ellerine sağlık hocam çok iyi olmuş

trader