Mustafa Sandal - Tesir Altında (Remix Çalışmam İyi Dinlemeler..)
-
jawsap67 bunu yazdı
bencede güzel olmuş , dubstep tarzı bi rmx yapmayı düşünüyormusun
hocam normalde Türkçe 'de çalışmıyorum fakat, studio 'daki kardeşlerim cok ısrar ediyor diye arada böyle degişik şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Progressive House ve Trance tarzlarına oldukça yatkınım zaten Mustafa Sandal 'a yaptıgım projeye dikkat edersen progressive havası sezersin alt yapıda. Dubstep hiç haz almadıgım bi tarz nedense hiç ısınamadım yani çok yapay ve sert geliyor bana herşeyden önemlisi dubstep 'de duygu yok duygu alamıyorum ben bu sebepten ötürü hiç denemedim denemeyide düşünmüyorum işin gerçegi.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Türkçe pop hayatta dinlemem ama bunu dinledim, VA arşivimde çalan remixlerden hiçbir farkı yok bence profesyonel olmuş.
düşüncelerin için teşekkürler dostum...
-
epey güzel tebrik ederim
-
Cok guzel olmus, tekrar tekrar dinleyecegim. Cizik.
-
harika
bunu mustafa sandal görse sanırım seni sigortalı olarak yanında işe başlatırdı :D -
LhaNeT bunu yazdı
harika
bunu mustafa sandal görse sanırım seni sigortalı olarak yanında işe başlatırdı :DGörmesinden önce dinlemesi gerekirdi sanirim :)
-
Bunu trafikte makas atalim y..lra gelelim diye mi yaptin hoca guzel olmus bu arada soundcloud bi tek telden kullaniyom nedenide sayfalar arasi geciste olsun telefon uykudayken bile calmaya devam ediyo mp3 gibi
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Bunu trafikte makas atalim y..lra gelelim diye mi yaptin hoca guzel olmus bu arada soundcloud bi tek telden kullaniyom nedenide sayfalar arasi geciste olsun telefon uykudayken bile calmaya devam ediyo mp3 gibi
Yok üstad aman makas olaylari sakat işimiz olmasin bize yakismaz sadece müzik baabinda müzik tadinda kalsin müzik.
-
güzel olmuş hocam
-
ellerine sağlık hocam çok iyi olmuş