folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Mustafa Sarıgül, Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı

Mustafa Sarıgül, Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bok atın nasıl olsa izi kalır..

-----------------------------

birazda ben atayım hoja, seçim harcamalarını belediyenin bütçesinden yapıyor, belediyenin yan kuruluşunda çalışmayan köylüsü yok mitinglerine belediyenin arabalarıyla onları götürüyor, tayyoşun şirketlerinden vergi alınmaması için elinden geleni yapıyor, yeğeni cenk tam bir puşt olup aynı zamanda arazi işlerinin takibinden sorumlu nurol inşaat, taşyapı, koza gibi şirketlere kanunen uygulanabilecek en düşük bedeller uygulanıp vergi yükü diğer mükelleflere bindiriliyor. ispat isteyen gitsin belediyeye araştırma yapsın dayak yemeden çıkarsa ben yemek ısmarlayacam :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Çamur at izi kalsın. Bu adam her ne kadar boksa ki ben inanmıyorum En azından günümüz siyasetçileri içinde en iyisi bence

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben daha dün ne dedim sarıgül fetullaha laf ettirmem dediği için sizlerde sarıgülü destekleyeceksiniz demedim mi? bakın dediğime geldiniz.aslında benim dediğime değil. amerikanın dediğine geldiniz. amerikan oyuncağının avına takıldınız..aklınızı çalıştırıp okumadınız araştırmadınız.tayip  yeterince mikemedi birazda sarıgül miksin diyorsunuz 60 yıldır aynı melanetin tekrarını istiyorsunuz geleceğinizdeki apaçık tehlikeyi göremiyorsunuz. ben bugün yazıyorum yarın hak verirsiniz umarım.

amerika baktı akpnin oyları düşüyor gelecekte koalisyon için adam arıyor amma ummadığı taş başını yaracak koca kepçenin. çünkü sarıgül dini kullanacak kadar tecrübeli değil. geçmişinde imam hatip tarikatla ilgili dine dayalı birşey yok...ama dinci yandaş medya sarıgülü poh poh luyor nedense.birde kotil holding ten nemalanıyordur 

ben yine diyorum. sizler eğer müslümansanız amerikanın mandalığını isteyenler nasıl müslüman olur diye sormalı kendilerine...hani sizler osmanlının torunlarıydınız ne olduda yeni dünya düzenine bop planına amerika israil uşaklığına kandınız hani filistinde ölenler müslüman diye çığıran siz değilmiydiniz ? haa o zaman sermayenin dini yok para veren efendimdir yalarım abi deyinde işin aslını anlasın herkes...

ama unutmayın 2003 de herkes sıcak para için birilerini getirdiysede bundan sonraki dönemde vatansever insanları getirir bu halk. ben böyle düşünüyorum ülkeyi bölünme tehlikesiyle başbaşa koyarsanız istanbulda ekümenlik yeni bir bizans devleti kurmaya çalıştırırsanız trabzonda kilise açtırırsanız vanda kilise açtırırsanız orda burda eşkiya sürüleri devlete karşı sürekli eylem yaparsa bu millet paradan çok vatanını düşünür..

Allah bol bol akıl fikir versin. bunlar düşmandır vatanı amerika baskısıyla satar dedirtsin.geleceğimizi satar dedirtsinki uyanasınız.

http://profile.ak.fbcdn.net/object2/319/91/n167467894018_3786.jpghttp://img200.imageshack.us/img200/852/19346132129460024014670.jpg

son olarak kitabıda paylaşayım.indirip okumak isteyenlere;

http://rapidshare.com/files/342261874/Mustafa_Sarigul.rar.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

bu adam gerçek bir sahtekar. yazık onca insan umut için peşinden koşuyor ona üzülüyorum.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 4404 Toplam Mesaj: 15