Musterihizmetler@Turkcell.Com.Tr Saçmalığı
-
hocam bu sosyal medyanın gücünü nasıl kullanıyorsun bizede öğret vala çok lazım olucak bişey bu bende arada sırada ttnetle sıkıntı yaşıyom ne yapabiirim sosyal medya üzerinden bu adamlara
-
Yıllardır ısrarla taahhüt ve paket kullanmayı reddediyorum. kullandığım kadar ödüyorum. belkide daha fazla fatura ödüyorum fakat ibnelik yapılmasına fırsat vermiyorum sinirlerim bozulmuyor.
-
para var huzur var diyosun yani şeyhim :)
-
HolyOne bunu yazdı
Yıllardır ısrarla taahhüt ve paket kullanmayı reddediyorum. kullandığım kadar ödüyorum. belkide daha fazla fatura ödüyorum fakat ibnelik yapılmasına fırsat vermiyorum sinirlerim bozulmuyor.
aynen,
adam diyorki zaten kullaniyorsun ve zaten kullanacaksin ek bir maliyeti yok ustelik ek indirimler ek hediyeler veriyoruz niye almiyorsunuz diyor
diyorum sifir ferrari verseniz 24 ay taahhut verin deseniz yine gecmem diyorum. gecmem de gecmem.
her seferinde faydasini gordum.
orn; ttnet internet paketinizi 4mb den 8mb e cikartalim su an 90 tl oduyorsunuz 60 tl ye dusurecegiz dediler yok dedim gecmedim.
sonra ogrendim ki 8mb a gecenlerin hepsini kotali yapmislar ve tekrar 4mb e dusemiyorsun, 8mb sinirsiz fiyati da 90 tl nin uzerindeydi
(:
-
Ağabeyim ve ben turkcell'den avea'ya geçtik. Memnunuz.
Babamı da yakında bimcell'li yapacağız (ciddi). :D -
CnkGn bunu yazdı
Turkcell senle taşak geçmiş hocam
-
Twitterdan numaramı aldıktan sonra aradılar ve konuştular.
Gönderdiğim maillere baktılar ki hepsi kapanmış görünüyor. Yani sorun çözülmüş işlem bitmiş gibi.
Maillerim ulaşmış. Daha öncede böyle sorunlar yaşadığımı söyledim.
Biz kurum olarak vermediğimiz hizmetin bedelini almayız dedi ve işlem yapacağını geri bildirim göndereceklerini söylediler...
Az önce tekrar aradılar ve girdiğim websitesi facebook'mu ya da başka bir sitemi ondan veri kullanım ücreti alındı mı gibi araştırma yapması 24-48 saat süreceği için size 0.31 TL'yi aktarayım aklınızda olumsuz bir şey kalmasın ama dedi.
Ben de merak ediyorum başkaları da böyle yaşıyor mu acaba sonuçta böyle oluyorsa haksız bir durum var dedim.
Başka sebeplerden dolayı bir çok şey oluyor vs. dedi.
İstemedim 0.31 TL mi.
pSkpt tarafından 26/Haz/13 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
sikayetvar a yazınca da cok hızlı dönüş yapıyolar bilginize :D
-
Şİkayetvar. Com