Müşterileri Kişisel Numaradan Arama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

turkcell istersen 2. numarayı bedava mı 4tl ye mi ne veriyordu. işin bitince iptal ettirebiliyordun var böyle bir numara. 

var biliyorum ama google da ne diye aradıysam çıkmadı

Rumara hocam o servisin ismi

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

turkcell istersen 2. numarayı bedava mı 4tl ye mi ne veriyordu. işin bitince iptal ettirebiliyordun var böyle bir numara. 

var biliyorum ama google da ne diye aradıysam çıkmadı

Rumara hocam o servisin ismi

heh hocam tam da mycity nin istediği olay.

Numarasını vermek istemeyen “RUMARA”sını versin

Her yere de cep telefon numarası verilmez ki” demeyin. Hemen “RUMARA”nızı verin! Artık cep numaranıza alternatif bir numaranız daha var. İlan vermek, sosyal ağlarda sohbet etmek ve iletişime geçmek çok kolay​

Ne kadar öderim?

• Haftada sadece 75 kuruşa "RUMARA" servisini kullanabilir ve eğer isterseniz "RUMARA”nızı 1 TL'ye değiştirebilirsiniz. 
    • RUMARA" servisi kullanan bir Turkcell'liyi aramanın ücreti dakika başına 40 kuruştur. Bu ücret herhangi bir paket aboneliğinden düşülmemektedir.
    • Servis ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.​

​.​​​​​

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

haci bu herif fantastik adam oyle dakikasi 40 kurus felan da vermez free takilmak ister oyle birsey de malesef yok mycity kardes :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

haci bu herif fantastik adam oyle dakikasi 40 kurus felan da vermez free takilmak ister oyle birsey de malesef yok mycity kardes :)

:) bakcaz bakalım bulcam bi çözüm

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

voip ?

o da esktra ücret

Benim telefonumu vereyim ordan ara ?

HoLyCat tarafından 27/Tem/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

voip ?

o da esktra ücret

Benim telefonumu vereyim ordan ara ?

olur knk :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Voip in hepsi paralı değildir. Hatta şirket telefon santrallerinin yeni nesil olanları voip sunucusudur. Bu özelliği destekleyip desteklemediğini bilmiyorsan marka model'i yaz bana söyleyeyim destekleyip desteklemediğini. Ayrıca bu iş için sağdece voip santraller var. Aynı anda 10 voip kişiyi destekleyen 2 dışhattı olan santral herhalde 500-600 tl ye alınır.
    İşyerindeki telefon santralin IP ti yada Sip destekli santrallerse mis gibi olur. Müşterini cep telefonundan ama şirket telefonu üzerinden ararsın. Müşterinin ekranına şirket telefonu çıkar. şirketten aramış gibi ücretlendirilirsin -cünkü şirketten ararsın- üzerine cep telefonun için alacağın data paketi parası yazar. 250 mb paketle saatlerce konuşursun. Voip ortalama saniyede 8-13kb harcar. Tek kötü tarafı sürekli açık data paketi ne amaçla kullanırsan kullan bataryayı çabuk bitirir.
    ikinci yol bir ara tek sim e 2 hat yükleme işi vardı ama sonra operatörler engelledi diye biliyorum. Yada git 2 hatlı telefon al.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Turkcellin "Rumara" adlı servisinin faydalı olacağını düşünüyorum ;) 

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 1780 Toplam Mesaj: 19