Müteşebbis Ruhlumusun?
-
@mavigöz
abi puan için hiç uğraşmadım ayrıca puan farkı neden kaynaklanıyor merak etmedim de
döviz olayını bende anlamadım görev çıktı malları hazırladım gittim dövizi istedim tak verdi elemanlar F:
-
puan neye göre verio bende bilmiom valla, görevleri yaptıkça birikiodur die tahmin ediyorum :)
o görev itşe anamı ağlattı, ürünleri sattım gittiler 2 ay oldu hala kredi vermio namızsızlar :)
yemişim yapıcakları oyunu dursun bi köşede napim :d -
arkadaşlar oyundaki hesabınızı verebilirmisiniz ?
yeni hesap aç sipariş ver zor geliyo bee !
bi hesap verin de takılayım :D
güzel oyuna benziyor :D
-
oyunu bitirdim 2milyon 100bin küsür idi dereceye giremedim ak :W
ayrıca arkadaşı davet et 100 bin puan kazan filan hikaye ibneler atıyor puan filan gelmiyor 10a yakın arkadaşım üye oldu hiç bişi gelmedi
edit : 100 puanmış bende niye birşey fark etmiyor diyordum :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca arkadaşı davet et 100 bin puan kazan filan hikaye ibneler atıyor puan filan gelmiyor 10a yakın arkadaşım üye oldu hiç bişi gelmedi
-----------------------------2milton800binlerde puanla bitirdim, ilk 50 de 2milyon300binler varken ben bile orda dereceye giremedim :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------2milton800binlerde puanla bitirdim, ilk 50 de 2milyon300binler varken ben bile orda dereceye giremedim :)
-----------------------------sebep