Müthiş Kampanya(Acele Edin)
-
Rüşvet değil orada çalışıorm dedim zaten.Ayrıca sizin için yaptım bunu.Ayrıca abomnelik işlemleri için aradığınızda tahribat.com dan geliyorumda diyebilirsiniz.Başka şeyler düşünmeyelim lütfen.Şimdimicrosoftun böyle bi kampanyası olsa onadamı microsofttan kaç para aldın diye soracaksın.Polemik yok.
-
Beyler tabletlerden hala 150 kadar var.Abonelik şansınız devam ediyor.Haber vereyim dedim.
-
Derginin içeriğinden birazcık bahseder misin? Photoshop anlatımları var mı? Yanında ekstra olarak ne gelmektedir? Bir de şu wacom da hangi işletim sistemi kurulu, windows kurulabiliyor mu? Felan...
-
Dergide photoshop dersleri ile birlikte yeni teknolojilerden ve fuarlardanda haberdar oluyorsunuz.Ürün inceleme flash,indesign,photoshop,plug-in,illustrator ve birçok anlatımıda beraberinde getiriyor.Mesela sitemizde portfolyo bölümü var orada kullanıcıların kendine ait galerileri var ve bizde her ay oradan beğendiğimiz görselleri dergide yayınlıyoruz.Dergi 112 sayfa.Tablette işletim sistemi mevcut değil.Zaten tabletin üzerine bakarak çizmiyorsun.Tablet üzerinden bilgisayarda çiziyorsun.Bi bakımdan mouse gibi.Kalem ve elbecerisi kalemle daha iyi ortaya çıktığı için.Daha rahat kullanabiliyorsun.
Toplam Hit: 2648 Toplam Mesaj: 25