folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mutluluğun "Gif" Resmi. Her Türk" Ün Yaşaması Gereken Haz.

Mutluluğun "Gif" Resmi. Her Türk" Ün Yaşaması Gereken Haz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben hala aynı hızdayım yaa çok mu geride kalmışım bilmiyorum ki :) 1 mbit bu hızla indiyor bende 3 kişide aynı hatta payalşında durum bu belki daha yavaş olabilir :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

samurai bunu yazdı:
    -----------------------------

bn hıza yetişemedim yoksa aynı anda 20 dosya da inse hepsi aynı hızdan iner..

hocam opera kullanıyosun sanırım ... tek tek ellemi ekliyosun linkleri yoksa hepsini eklemenin bi yolunu buldunmu ? bazen çok uğraştırıyo .. ? gerçi 15 parttan büyük bişey indirmedim ama

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

bu elemanlar fiber internet kullanıyo ben 100 mbs nin hayal oldugunu sanirdim ama gercekmis :D.

süperonlineyi aradım bizm mahalleye fiber cek artık dedim,belediyeyi arayin onay vermiyolar dedi,hergün belediyeye mail atıyom:D

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Okulun internetini kullaniyoruz 1,5 mb indirdi saniyede dun aksam. Rapid cok yavas ama megaupload 500 kb ile indiriyor gayet memnunum. (Ege Uni)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ttnet zaolsun 8mb paketim var ama 512kb le bağlanıyorum hayata kotayı aşmadığım halde....:|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Ttnet zaolsun 8mb paketim var ama 512kb le bağlanıyorum hayata kotayı aşmadığım halde....:|

Aynı 8 mbit internetten bende de var hemde kotayı astıgım halde hız 8mbit fakat en fazla geceleri 300kb/sn goruyorum :S

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:

hacı bu nasıl dowload hepsi aynı hızda iniyor hangi baglantıyı kullanıyorsun ttnet mi saglıyor bu baglantıyı sana

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bi bağlantının ulaştığı max hız sanırım onlar yoksa hepsi aynı anda o hızla nasıl iner karrrrdeşim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

8 mb baglantım var tek partta 850 oluyor part sayısına göre bölünüyor bunda hepsi aynı duruyor nasıl bir baglantıdır nerden indiriyordur hala aklım almıyor

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

urai bunu yazdı:

ağlıcam AMuhh :|   :(:(:(

Toplam Hit: 5807 Toplam Mesaj: 38