Mutluluğun "Gif" Resmi. Her Türk" Ün Yaşaması Gereken Haz.
-
ben hala aynı hızdayım yaa çok mu geride kalmışım bilmiyorum ki :) 1 mbit bu hızla indiyor bende 3 kişide aynı hatta payalşında durum bu belki daha yavaş olabilir :)
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------
bn hıza yetişemedim yoksa aynı anda 20 dosya da inse hepsi aynı hızdan iner..

-----------------------------hocam opera kullanıyosun sanırım ... tek tek ellemi ekliyosun linkleri yoksa hepsini eklemenin bi yolunu buldunmu ? bazen çok uğraştırıyo .. ? gerçi 15 parttan büyük bişey indirmedim ama
-
bu elemanlar fiber internet kullanıyo ben 100 mbs nin hayal oldugunu sanirdim ama gercekmis :D.
süperonlineyi aradım bizm mahalleye fiber cek artık dedim,belediyeyi arayin onay vermiyolar dedi,hergün belediyeye mail atıyom:D
-
Okulun internetini kullaniyoruz 1,5 mb indirdi saniyede dun aksam. Rapid cok yavas ama megaupload 500 kb ile indiriyor gayet memnunum. (Ege Uni)
-
Ttnet zaolsun 8mb paketim var ama 512kb le bağlanıyorum hayata kotayı aşmadığım halde....:|
-
enes bunu yazdı:
Ttnet zaolsun 8mb paketim var ama 512kb le bağlanıyorum hayata kotayı aşmadığım halde....:|
-----------------------------Aynı 8 mbit internetten bende de var hemde kotayı astıgım halde hız 8mbit fakat en fazla geceleri 300kb/sn goruyorum :S
-
samurai bunu yazdı:

hacı bu nasıl dowload hepsi aynı hızda iniyor hangi baglantıyı kullanıyorsun ttnet mi saglıyor bu baglantıyı sana -
bi bağlantının ulaştığı max hız sanırım onlar yoksa hepsi aynı anda o hızla nasıl iner karrrrdeşim
-
8 mb baglantım var tek partta 850 oluyor part sayısına göre bölünüyor bunda hepsi aynı duruyor nasıl bir baglantıdır nerden indiriyordur hala aklım almıyor
-
urai bunu yazdı:

ağlıcam AMuhh :| :(:(:(