Mutluluğun Resmi (DIANNE DENGEL’S)
-
Hayattan çok fazla şey isteyenler sadece babayı alır. Küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenin, tek tavsiyem budur.
-
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------

tavan damlatıyor , pencerede perde yok, yerler göl olmuş, çocukların üstü açık hasta olcaklar, muhtemelen soba yanmıyor, bu resimdeki tek mutluluk ifadesi insanların yüzünün gülmesi o da imkansız bu şartlar altında
-----------------------------Muzaffer İzgü, Zıkkımın Kökü kitabını okuyabilirsin ...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Z%C4%B1kk%C4%B1m%C4%B1n_K%C3%B6k%C3%BC_%28roman%29
-

-
-
Smirnoff bunu yazdı:
mutluluğumun resmi profilimde..
-----------------------------mutluluğun resminin bi filmini izledim (sonu belli) bu kadar geniş bi insan ne gördüm ne duydum :|
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:

tavan damlatıyor , pencerede perde yok, yerler göl olmuş, çocukların üstü açık hasta olcaklar, muhtemelen soba yanmıyor, bu resimdeki tek mutluluk ifadesi insanların yüzünün gülmesi o da imkansız bu şartlar altında
-----------------------------Muzaffer İzgü, Zıkkımın Kökü kitabını okuyabilirsin ...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Z%C4%B1kk%C4%B1m%C4%B1n_K%C3%B6k%C3%BC_%28roman%29
-----------------------------okuyalım bakalım
-
rebellisch bunu yazdı:

bazen herşeye rağmen bir arada olmak fazlasıyla mutlu eder insanı -
"Mutluluğun resmi kana bulandı Abidin" (Bu tabloya karamsar zamanlarda bakınca içimden geçen)
-
EnerJiC bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:

bazen herşeye rağmen bir arada olmak fazlasıyla mutlu eder insanı