Mutluluk Herzaman Çok Mu Kısa Sürer ?
-
evet cunku mutluluk kısa suren bir duygu yogunlugudur surekliliginde bunu hissedemezsin zaten
-
Mutluluk,hüznün,acının,olmadığı yerdedir.Aslında mutluluk diye birşey yoktur.
-
bence en iyisi gününü yaşamak olur herhalde şahsen ben sadece anı yaşıyorum hayat ne getirdi ne götürücek diye düşünmüyorum gün gelir mutlu eder gün gelir yetim bırakır üzer felan fişman takılma hiç anı yaşa getirdiğinin tadını çıkar hayatta varsa düzülmek neye yarar üzülmek ..
-
Evet mutluluk kısa sürüyor,
Ama misal olarak lisede gırgır şamata geçiyor günler ,eğleniyorum gülüyorum ama nasıl desem gerçek mutluluk böyle bi' şey değil..
gerçek mutluluk duygusu çok çok farklı ve bence nadir yaşanıyor ve kısa sürüyor..
uzun olmasa insanlar mutluluğu ararlar mıydı ?
ama bence en önemlisi moraliniz bozucak şeylere izin vermemek..benim moralim çok çabuk bozulabilir mesela kötü bir şey bu bence..
-
Çocuğuna küçük şeylerden zevk almasını öğreten, ona büyük bir servet bırakmış olur.(Atienne Gilson)
-
Uzun sürerse işkenceye dönüşebilir. Hayat sadece mutluluklar üzerine kurulu değil, bazen hüzün bile insan hayatın da bazı mutluluklar yaşatabiliyor. Küçükken yaşadığınız üzücü bir olay, yıllar sonra hatırladığınız da yüzünüzde bir tebessüm ve mutluluk yaratmasına neden olabilir.
-
pollyanna kalpazan bı kahraman aman yaman zaman..
cok kısa sonu hep husranla bıtıgı ıcın mutlu olmak ıstemıorum..
-
mutluluk mu :| o ne ya ?
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 29