Mutluluk Kamyonu İstanbul Köprü Trafiğinde
-
arabalı kerhane falan sandım la geyik yapmaya geliyodum :=)))
-
gerçek mi?
yoksa videodaki herkes organize mi
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------gerçek mi?
yoksa videodaki herkes organize mi
-----------------------------hacı gerçek youtube da arat coca-cola happiness truck yada machine die dünyanın birçok yerinden videolar var
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------arabalı kerhane falan sandım la geyik yapmaya geliyodum :=)))
-----------------------------o mutluluk otobüsüydü

-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------arabalı kerhane falan sandım la geyik yapmaya geliyodum :=)))
-----------------------------
-
god
-----------------
bedava bok olsun mutlu oluruz biz
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------bedava mezar bulsalar içine gircekler :D
-----------------------------arkadaşlar sabah sabah beni güldürdünüz ya valla helal olsun size :))))))))))))))))))))))))))))
-
walking dead deki ölülerin insan görüp kovaladıgı gibi kovalamışlar aq
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------o mutluluk otobüsüydü

-----------------------------
-
bende mutluluk otobüsü sandım :) ayrıca tamamı kurgu bu video nun ayık ollalım beyler. ajanslardan toplamıslar kurgulamıslar cekmişler.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=frpDdn7NLBk
-----------------------------Abi bizim insanımızda birşey var ya.Annem hastanede yatıyo bugünlerde.Hastanenin koridorunda el dezenfekte etmek için bişi var duvara asmışlar orada elini dezenfekte edip hastanın yanına giriyosun.Kamilin biri kucağında çocuğunu götürmüş o ilacın düğmesine bastırıyo,bütün ilaç yerlere dökülüyo.Adam buna mutlu oluyo ya.Az kalsın dalacaktım adama.