folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mutluluk Ve Antidepresan İlaçlar

Mutluluk Ve Antidepresan İlaçlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Ben Paxil kullanacaktım da bilmiyorum ama kararsızım. Kullanmış murid var mı burda Paxili?

Sendeki problem ne ki hacı ? paxil kullanıcam diyon bana pm at nasıl kullanılıyor nasıl bırakılıyor anlatırım paxil prozaca göre çok daha ağırdır :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Antidepresan mutlu etmiyor.Zaten bunu beklemek de mantıksız oluyor.Ama ben almak istediğimi alıyorum.Zor bir dönemdeyim ve kafam olabildikce o konulardan uzak kalmalı,ilaç sayesinde oluyor bu.2 gün ilacı atmasam çok farklı triplere giriyorum.İlacı atınca rahatlıyorum,kafam boş oluyor.Az uyku yetiyor,çok dinç hissediyorum.Doktor selectra vermişti,bitince gitmeye üşendim.Reçetesiz lustral aldım,memnunum

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Antidepresan mutlu etmiyor.Zaten bunu beklemek de mantıksız oluyor.Ama ben almak istediğimi alıyorum.Zor bir dönemdeyim ve kafam olabildikce o konulardan uzak kalmalı,ilaç sayesinde oluyor bu.2 gün ilacı atmasam çok farklı triplere giriyorum.İlacı atınca rahatlıyorum,kafam boş oluyor.Az uyku yetiyor,çok dinç hissediyorum.Doktor selectra vermişti,bitince gitmeye üşendim.Reçetesiz lustral aldım,memnunum

geçmiş olsun hocam

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

kesinlikle tavsiye etmiyorum, bana sorarsanız hayatı aşırı olumsuz etkileyecek problemleriniz olmadığı sürece psikiyatriste falanda gitmeyin

+1

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

geçmiş olsun hocam

Sağolasın hocam,sana da geçmiş olsun umarım tekrarlamaz :)

Poet tarafından 15/Mar/13 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Hormon bozukluğu mevcut mu ?
    Vücutta kıllanma ? Benim anti-depresanlardan kalan büyük bir sıkıntım bu.

Birde yakın geçmişi unutma vs ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lupin bunu yazdı

Hormon bozukluğu mevcut mu ?
    Vücutta kıllanma ? Benim anti-depresanlardan kalan büyük bir sıkıntım bu.

Birde yakın geçmişi unutma vs ?

yakın ara ara geçmişi unutma durumu vardı ama diğerleri olmadı bende

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 18