Mutluluk Ve Antidepresan İlaçlar
-
DevilRullz bunu yazdı
Ben Paxil kullanacaktım da bilmiyorum ama kararsızım. Kullanmış murid var mı burda Paxili?
Sendeki problem ne ki hacı ? paxil kullanıcam diyon bana pm at nasıl kullanılıyor nasıl bırakılıyor anlatırım paxil prozaca göre çok daha ağırdır :D
-
Antidepresan mutlu etmiyor.Zaten bunu beklemek de mantıksız oluyor.Ama ben almak istediğimi alıyorum.Zor bir dönemdeyim ve kafam olabildikce o konulardan uzak kalmalı,ilaç sayesinde oluyor bu.2 gün ilacı atmasam çok farklı triplere giriyorum.İlacı atınca rahatlıyorum,kafam boş oluyor.Az uyku yetiyor,çok dinç hissediyorum.Doktor selectra vermişti,bitince gitmeye üşendim.Reçetesiz lustral aldım,memnunum
-
Poet bunu yazdı
Antidepresan mutlu etmiyor.Zaten bunu beklemek de mantıksız oluyor.Ama ben almak istediğimi alıyorum.Zor bir dönemdeyim ve kafam olabildikce o konulardan uzak kalmalı,ilaç sayesinde oluyor bu.2 gün ilacı atmasam çok farklı triplere giriyorum.İlacı atınca rahatlıyorum,kafam boş oluyor.Az uyku yetiyor,çok dinç hissediyorum.Doktor selectra vermişti,bitince gitmeye üşendim.Reçetesiz lustral aldım,memnunum
geçmiş olsun hocam
-
kesinlikle tavsiye etmiyorum, bana sorarsanız hayatı aşırı olumsuz etkileyecek problemleriniz olmadığı sürece psikiyatriste falanda gitmeyin
+1
-
LhaNeT bunu yazdıPoet bunu yazdı
geçmiş olsun hocam
Sağolasın hocam,sana da geçmiş olsun umarım tekrarlamaz :)
Poet tarafından 15/Mar/13 17:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Hormon bozukluğu mevcut mu ?
Vücutta kıllanma ? Benim anti-depresanlardan kalan büyük bir sıkıntım bu.
Birde yakın geçmişi unutma vs ? -
Lupin bunu yazdı
Hormon bozukluğu mevcut mu ?
Vücutta kıllanma ? Benim anti-depresanlardan kalan büyük bir sıkıntım bu.
Birde yakın geçmişi unutma vs ?yakın ara ara geçmişi unutma durumu vardı ama diğerleri olmadı bende