Mutsuzum.. Doya Doya Ağlayabileceğim Şarkılar ??
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar rapide upload edebilcekmisiniz.. p2p programlarım yok o yüzden şarkıları bulamıcam.. rica etsem rapide upload edip konu altına yazarsanız ben burdayım
-----------------------------hacı mp3 paylaşmak yassak zevklimp3.net den felan bak dns değiştirip gir
-----------------------------eyv. hocam öle yapıyorum.
Dinliyorum : Yalın - Günaydın
saolun arkadaşlar
-
adamgibi bunu yazdı:
a.q kız dibime kadar geldi ıkı kelıme etmedım ya gözümün içine bakıyor konus dıye ama bızde ıs yok
-----------------------------yok hacı.. benim öle bi şansım yok.. seneye onun sınıfına geçicektim yok artık o da yok.. konusmucam artık ne hali varsa görsün
-
en azından düşüncek derdiniz küfür etcek bi aşkınız var a.q...bende oda yok herşey bom boş.sanki öylesine takılmaya gelmiş gibiym dünyaya :S :S
-
darkness_izmir bunu yazdı:
en azından düşüncek derdiniz küfür etcek bi aşkınız var a.q...bende oda yok herşey bom boş.sanki öylesine takılmaya gelmiş gibiym dünyaya :S :S
-----------------------------o zaman emin ol senin gibi olmak istiyorum..
-
bende senin gibi olmak istiyom nası sevilir kim sevilir biri öğretsin bana ?
-
al ya bir dahavermicem..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=84457&sayfa=1#877503
-
darkness_izmir bunu yazdı:
bende senin gibi olmak istiyom nası sevilir kim sevilir biri öğretsin bana ?
-----------------------------cok iyi bokmus gibi bi de sen ye hocam..
-
Ağlaşıp durmayın yav,birkaç güne kalmaz geçer...
-
mutsuzsun, ağlamak istiyorsun. bırak böyle şeyler daha beter acı verir aç yabancı bi müzik, yüksek sesle dinle kafayı dağıt yok illa ağlayacam diyorsan.
müslüm , orhan, ferdi bundan bir karışık yap, hayata küs, kaderine isyan et (töbe töbe), neden dünyaya geldiğini anlamaya çalış :D intihar et falan.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------mutsuzsun, ağlamak istiyorsun. bırak böyle şeyler daha beter acı verir aç yabancı bi müzik, yüksek sesle dinle kafayı dağıt yok illa ağlayacam diyorsan.
müslüm , orhan, ferdi bundan bir karışık yap, hayata küs, kaderine isyan et (töbe töbe), neden dünyaya geldiğini anlamaya çalış :D intihar et falan.
-----------------------------ikinci satırdakiler pek hoş şeyler değiller. yazdığın iyi olmuş.intihar falan :S:S aman ha