Muyap Hakkımı Yedi !
-
Dear NidaFilm,
Your video, Film, may have content that is owned or licensed by Muyap.
No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.
Sincerely,
- The YouTube Team
--------------------------------------------------------------------------------------
Youtube'den şöyle bi mail aldım ve videomu silmişler :| video tamamıyla bana aitti şimdi videoyu nasıl geri getiricem pc'de yok :D o kadar emeğim boşa gitti :D amaçları nedi bide bunlarıun :| Fida Film'le Nida Film'imi karıştırdılar :| -
Kullandığın video'da telif hakkı içeren bir unsur olabilir, bilemiyorum. Dediğin gibi hata da yapılmış olabilir.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Kullandığın video'da telif hakkı içeren bir unsur olabilir, bilemiyorum. Dediğin gibi hata da yapılmış olabilir.
yok hocam herşeyiyle bana aitti :| -
müziği dahil video yu bi izlemek lazım , %100 organikse açariz davayı ! x)
-
PanxeR bunu yazdı:
müziği dahil video yu bi izlemek lazım , %100 organikse açariz davayı ! x)
işte videoyu görebilsem bi müzik konusunda bende emin değilim :D hiç kullanmamışta olabilirm kullanıp telif hakkına girmemişte olabilirim yada telif hakkına girmişte olabilirm :D -
oyuncu andrew kramermiydi
-
griffin bunu yazdı:
oyuncu andrew kramermiydi
değil :| o zaten izin veriyo kullanılmasına :D oyuncu yoktu zaten :| -
yok artık
-
hoca git dava aç süründür adamları :D
-
muhtis bi firsat yakalamissin. youtube'ye once mail at sonra muyap'a dava ac. youtube videonu yayina geri koysun, telif hakki iceren bisey var mi diye incele iyice. eger yoksa ac davayi.
-
hocam fondaki müzik sana ait değilse sesini muteliyorlar, videoyu silmiyorlar normalde. hesabına girip uploadlarına bakarsan videonu indirilebilir şekilde orda görmen gerekiyo. bi kontrol et.