Muyaptan Beklenen Mail Geldi :)
-
işte o orospu cocukları, tahribat için sitedeki erişim mailine değil, whoise mail atmışlardı...
Şu site bi acılsın bak neler yapacam...
-
tahminen bu site ne zaman açılır
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------işte o orospu cocukları, tahribat için sitedeki erişim mailine değil, whoise mail atmışlardı...
-----------------------------
Bende kafamı sokarım onlara abü :D -
-----------------------------işte o orospu cocukları, tahribat için sitedeki erişim mailine değil, whoise mail atmışlardı...
-----------------------------ööle heyecanla bekliyorum neler yapacan :)
geçende de yazdın aynısını bakalım ne olacak..
-
işte o orospu cocukları, tahribat için sitedeki erişim mailine değil, whoise mail atmışlardı...
-----------------------------ne zaman açıkcakki hojam :) walla bnde merak ettim:) senin gazabından korkulur :Ç
-
prosedür gereği webmaster iletişim linki koymalı ve bı kullanılmalıdır. whois i nerden uydurdularsa :) -
adli tatilin bitmesiyle hocam
davası sonuclandı ama adli tatile girdik...
-
abi dosyaları sen sunucunda barındırmıyosun ki. öyle sacma $ey mi olur. hadi rapid'i kapatsinlarda bak noooluyo.
-
Fikret bunu yazdı:
abi dosyaları sen sunucunda barındırmıyosun ki. öyle sacma $ey mi olur. hadi rapid'i kapatsinlarda bak noooluyo.
rapidi kapatmazlar vergi veriyo :)) sunucunda barın dırmasında koymak yasak adam mp3 koyma demiyor benim üye sanatçımı koyma diyor -
DJ_Alper bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
rapidi kapatmazlar vergi veriyo :)) sunucunda barın dırmasında koymak yasak adam mp3 koyma demiyor benim üye sanatçımı koyma diyor
-----------------------------abi neden böyle bi uygulama sadece bizim ülkemizde var peki :S her albüme 10-15 ytl versek ögrenci adamiz batariz. ne güzel i$te sayemizde $arkıları yayılıyo fena mı :D