Müziğin Büyüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Farid Farjad - Golha - YouTube

Bu Iranli muhtesem kemanistin butun parcalarini oneririm, heleki yagmurlu bir gunde

harika

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Bazı şarkılar vardır, her dinlediğinizde sizi bir yerlere götürür. Ağlamak, bağırmak, birşeyler kırmak isteyeceğiniz gibi ; içinizde özlem uyandırır. Yada mutluluk. Duygusal bir yolculuğa çıkarır sizi...

Ve soluğu efes bayide alırım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Bazı şarkılar vardır, her dinlediğinizde sizi bir yerlere götürür. Ağlamak, bağırmak, birşeyler kırmak isteyeceğiniz gibi ; içinizde özlem uyandırır. Yada mutluluk. Duygusal bir yolculuğa çıkarır sizi...

Her insanın eşsiz olduğunu düşündürür. Fakat kocaman evrende aslında hiç önemli olmadığımızı, yalnız ve çaresiz olduğumuzu düşündürür.

Sizi iyi hissettirir. Yada derdinize eşlik eder. Birbirini sevmeyenler bile aynı müziği dinlerken ve aynı duyguları yaşarken bulu verir kendini. Müzik sadece müzik değildir. İletişimdir, ruhların aynı çatı altında toplanmasıdır...

Müzik, büyülü bir olgudur. Dinlerken her seferinde tüylerimi diken diken eden bir müzik ;

Hüsnü Şenlendirici ve Trio Chios - Gel Gel Kayıkçı

Anlaşılan bu akşamda içicez.

ekleme :

"Ege'nin iki yanı" albümdendir.

http://www.youtube.com/results?search_query=ege%27nin+iki+yanı

diğer parçalar burada mevcut.

Bugün full bunu dinledin bayıldım. Bu arada oradaki hatun kim ya onada bayıldım var mı ismini bilen :)

Oyun yeni başlıyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    T-Bag bunu yazdı

Bugün full bunu dinledin bayıldım. Bu arada oradaki hatun kim ya onada bayıldım var mı ismini bilen :)

kapışırız söyliyim :D

Yok bende onu aradım çok hoşuma gitti ya tarzı falan. Çokta sevimli. Ama bulamadım :/

daha doğrusu ekşiden link buldum adı : merve özbey diyor. Fakat kızı bulamadım.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=trio+chios

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The Gates Of Istanbul-Loreena Mckennitt - YouTube

Dinlemenizi öneririm, İstanbulun büyüsüne kapılmış büyük sanatçılardan bir tanesi.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 2931 Toplam Mesaj: 26