Müzik İstek (Bi El Atın Yaf)
-
Valla çok aradım arkadaşlar, Abdullah Papur un söylediği Odam Kireç Tutmuyor parçasını arıyorum.Elinde olan varsa paylaşabilir mi,Limeware den aradım bulamadım.Albüm de olur varsa, Albümün ismi "Görüş Günü Çift Camlarda Ses Gelmiyor"
-
Bi Şarkıyı Sevipte DinLeyememek Çok Kötü Bir Duydu, Bunu Çok iyi BiLirim. Ondan DoLayı Senin için ÖzeL Bir Arama Yaptım, Ama MaLesef Herhangi Bir Sonuç aLamadım
-
sağol hoca,anlayışın için. Empati kurmayı beceriyon yani :)
Sağolsun bi çok kişi aradı ama sonuç yoq :( Hayırlısı, belki elinde olan vardır diye düşündüm ama, abdullah papur un ipne ajdar kadar değeri yokmuş ona üzüldüm
-
abi bende bearshare den arattım bulamadım ama arıyom hala :)
-
eyv. :)
-
Ertan hoca bende kaseti var ama senin isine yaramaz ;) ama yarın haLLederim .. koLay geLsin..
-
imeshde bulduda indirmiyo...
-
ertan seni daha önce on kere uyardığıma eminim bu konuda, şarkı isteklerini Paylaşım& Download bölümünde yapmalısın.
-
Kahraman hoca olursa çok makbule geçer..
Criminal pardon hoca,dalgınlık valla unutmuşum :) Konunun yerini taşıyacağım ama kaldırılmış öyle özellik
-
yaa... abdullah papur şartmı ? yoksa bende ahmet kayanın yorumu war... gonderiyim...(?)
-
irf tşk. hoca ama zülfü livaneli,ahmet kaya ... var o sorun değil.Ben abdullah papur dan dinlemek istemiştim de yok hiç bi yerde
Toplam Hit: 2251 Toplam Mesaj: 15