Müzik Kesip Biçmeden Anlayan Müridler
-
hacılar elimde bi tane müzik var ve onu 1-2 saniyelik dilimlere kesmeye çalışıyorum. fakat bi türlü beceremiyorum :| yani yapsam da tam olmuyor. bundan anlayan bi mürid varsa bana yardım edebilir mi. küçük bir oyun yapıyorum pda için ama bu müzikle oynama işinden anlayan bi mürid lazım
-
Hocam Movie makerdan halledebilirsin
-
Kaç dakikalık bir müzik bu ? Göndersene bi dostum.
İkincisi 1-2 saniyelik kestigin parçalarla ne yapılabilir ki ?
Tuhaf geldi bana açıkçası ama sen bi gönder bakalım
-
Tam olarak ne yapacagımızı açıkla hocam ona göre bende sana yardımcı olabilirim
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar elimde bi tane müzik var ve onu 1-2 saniyelik dilimlere kesmeye çalışıyorum. fakat bi türlü beceremiyorum :| yani yapsam da tam olmuyor. bundan anlayan bi mürid varsa bana yardım edebilir mi. küçük bir oyun yapıyorum pda için ama bu müzikle oynama işinden anlayan bi mürid lazım
----------------------------- -
DjBlueMaN bunu yazdı:
Kaç dakikalık bir müzik bu ? Göndersene bi dostum.
İkincisi 1-2 saniyelik kestigin parçalarla ne yapılabilir ki ?
Tuhaf geldi bana açıkçası ama sen bi gönder bakalım
hocam aslında tam olarak öyle değil. bir elektro gitar müziği var. her farklı nota kesilecek şeklinde bişey -
ya da hocalar az bekleyin kısa bi video ile açıklayım bunu.
-
Bu iş için "sample" oluşturmak deniyor her halde
Sonra o sesleri istediğin zaman nota olarak çalmak istiyorsn asnladığım kadarıyla...
sampıl ve MIDI konusunu bir araştırsan iyi olur sanırım... Bilgisayar ve müzik konusunda bir bilen müride danışmak lazım...
CUBASE lazım olabilir...
-
agalar nedense videoyu bi türlü upload edemedim :| ama itceliğin dediği gibi bişey yapacam
-
bknz:Mp3 Trim
-
acoustica 3.xx serisinden birini indirirsen senin işini baya gorur bi arastır dene cok basit bi programdır ms ile rahatlıkla calısabilirsin
-
hocam parçayı bi yere upload etsen. birde ayrıntıları yazsan..
edit: yada kendin yapmak istiyorsan Cubase de audio kanalı aç. parçayı import et.
istedğin kısma yakınlaş, sonra orayı kes (yakınlaşınca daha kolay olur) yeni bi audio kanalı daha aç. kestiğin kısmı oraya kopyala. ilk kanalı ya sil yada mute yap.
wav olarak export et. sonra istediğin formata çevirirsin.