Müzik Konuları Hakkında Sorularım Olacak Arada
-
slm arkadaslar bildiğniz gibi ben yenı uye oldum bu siteye ve sizlere bazı seyler hakkında söölemem gerekenler var
ssize muzık hakkında sormak istedıklerım olacak simdiden iii calısmalar
-
şaka gibi :D
Extra bilgin ? : ben 16 yaşında duz lisede okuyan gözluk takan bir oğrencıyım fen bolumunde okumak benım için bir ayrıcalıktır <br> uzun boyluyumdur ben
bu kadarına gerek yoktu kanımca..bende gözlüksüzüm :) -
soracagini sorsana burdan
-
muzık hakkıda ne sorcaksan sor usta ben konservatuar okudum :) yardımcı olurum
hayır msn e az kısı varda burda bıseyler yakalamaya calısıyosan mıhahahah senı yerler yerrlerrr senı ham yapar bu müritlerrr :)))
-
Niye böle seleri kızlar yazmıyo yahu banamı denk gelmiyo amk.
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
Niye böle seleri kızlar yazmıyo yahu banamı denk gelmiyo amk.
-----------------------------
hehehehehe usta sansın yokmus :) -
espiri fln yapıodur hacı
-
öncelikle hangi gezegenden katılıyosun onu bi şey et?
-
hayır bıde okuyun acıl baslıgı altında olunca yardım edebılcegım heyecan ask ve sevhetle okurken once noldugunu anlamadım :) bıdaha okudum :) ınan bana buyuk hayal kırıklıgı yasıyorum ne yazcaksan sorcaksan sor yardımcı olcaksak olalım bıdaaa da bole baslık altında boyle seyler yazma :) umutlarımı yıktın yardım edcem dıye sevınıyodum :(
usta sen elınde sozsuz sadece bass rtım olan bı arkadas varmı dıye sormussun bı konu acıp o konuna da yazdım senın yerınde olsam senın gıbı bu konuyla ılgılı 52454544 tane daha konu acıp rene nın cınlerını everstde fınk attırırım dıye ! 2 konu yeterlı bence baska acma :)
-
yav bu sene amma tahribat 2007 hıyar muridi var anamadım gitti
-
aahh eski tbt ahh (a)