Müzik Paylaşımı
-
arkdaşlar aynı müzikelri idnlemekten sıkıldım artık.
böyle arşivlik albümler olur hanı.
içinde 15 20 parça olur yılların klasikleridir ama.
yerli yabancı o tarz albüm önerilerinizi bekliyorum.
işt eustalara saygı babında yapılan başkalarının seslendirdiği albümlerde olur orjinal klasikleşen şarkıalrda olur .
ölmeden önce dinlenmesi gereken 1000 şarkıda olabilri anladınız işte dediğimi:)
-
türünü de yazaydın iyiydi.
-
takşpteyim iyi bi arsiv yapmıs oluruz bilmediğimiz dinlemediğimiz coook sarkı var
-
tür sorun değil arabesk olmasın ama kaliteli arabeskin yeni yorumlamalarıda olabilir mesela atıyorum orhan gencebay ın belli başlı klasikleri iyidir.
onun haricinde rap olur clup olur
rock olur sorun değil.
kalsikler istiyorum işte. böle biraz yer eden müzikler
-
Paylaşmak için yüklemiştim, unutmuşum. Neyse ki link panodaymış;
http://www.dosya.tc/down/RCM0ka/mp3.rar.html
İbrahim Tatlıses, Bülent Serttaş gibi sanatçılar var, iyi dinlemeler.
-
eeee başka ibo filan beklediğim bir tarz değildi.
misal bülent ortaçgil için teomanla bir ortak albümleri var o tatta kaliteli şeler istiyorum biraz daha
-
kuschelrock serisini indir hocam bende vardı ama diğer harddiskte kaldı bu pc de 2 harddisk çalıştıramıyorum :|
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------
kuschelrock serisini indir hocam bende vardı ama diğer harddiskte kaldı bu pc de 2 harddisk çalıştıramıyorum :|
-----------------------------aga seri 23 filan diyo kaç seri var? biirde hotfile linki varmı?
-
patates bunu yazdı:
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------aga seri 23 filan diyo kaç seri var? biirde hotfile linki varmı?
-----------------------------Yıllara göre onlar hocam en son kushelrock 24 çıkmış 2010 un albümü hotfile olarak aratıyorum filesonic çıkıyo :|
-
albüm grubamı ait yoksa karma mı?
-
patates bunu yazdı:
albüm grubamı ait yoksa karma mı?
-----------------------------bildiğim kadarıyla karma hocam herhangi bi yılınkini indir yada senin döneminden bi yılın albümünü indir bak bakalım beğenirsen diğerlerinide indirirsi